Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programında bu hafta görkemli bir müzik şöleni izleyicileri bekliyor. Pazartesi akşamları yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programına bu hafta müzik dünyasının en sevilen ve en tanınan isimleri konuk olacak.

Sibel Can ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunuculuğunu yaptığı Şarkılar Bizi Söyler programında bu hafta konsept olarak Hakan Altun şarkıları söylenecek. Normalde Hakan Altun'un da sunucu olduğu ancak sağlık durumu nedeniyle programa ara vermesiyle ünlü şarkıcı bu hafta da dinlenecek.

Müzikseverler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen eğlence programı ise bu hafta yayınlanacak olan bölümü ile sezon finali yapacak. Şarkılar Bizi Söyler programının yeni sezonu ne zaman başlar şu an bilinmiyor.

Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukları kimler?
31 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak olan eğlence programında Koray Avcı, Sakiler ve Merve Özbey konuk oluyor.

Merve Özbey kimdir?
18 Temmuz 1988 yılında doğdu. Aslen Erzurumludur. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Türk Sanat Müziği bölümünden mezun olmuştur. İlk olarak Ebru Gündeş, Demet Akalın, Özcan Deniz gibi ünlülere vokallik yapmış daha sonra ise Erdem Kınay ile yaptığı 'Duman', 'Helal Ettim' şarkıları ile popülerlik kazanmıştır.

Koray Avcı kimdir?
1 Ocak 1990 senesinde dünyaya geldi. Aslen Erzincanlıdır. Çocukluk yıllarından beri müzikle iç içe olan Koray Avcı, Muğla Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümünü kazanmıştır. Arkadaşı ile birlikte Yetenek Sizsiniz Türkiye programına çıkmıştır. Volkan Konak taklidi ile ün yapan Koray Avcı daha sonra yorumladığı şarkıları Youtube hesabında paylaşarak milyonlarca görüntülenme sayısına ulaşmıştır. Dokuz Sekiz Müzik plak şirketiyle anlaşmıştır.

Sakiler kimdir?
Özellikle Pinhani'nin 'Dünyadan Uzak' şarkısını yorumlamasıyla gündeme gelen Sakiler grubu Hasan Gözetlik, Yücel Girgin ve Serkan Balkan'dan oluşmaktadır.

Editör: Wan Haber