Hazırlıklarına son gaz devam eden İtalyan dizisi sandokan projesinde bir Türk oyuncunun da oynayacak olması pek çok kişinin de dikkatini seçiyor. Sandokan dizisinde Türkiye’nin sevilen ve çokça beğenilen erkek karakterlerinden biri olan Can Yaman da oynayacak.

Son 90 dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?

Birbirinden başarılı karakterlere yer veren sandokan dizisi konusu ve oyuncuları ile izleyicilerin dikkatini şimdiden çekmeyi başardı. Sandokan dizisinin oyuncu kadrosunu merak eden çoğu okur ve izleyici arama motorlarında bu sorunun cevabını bekliyor.

Sandokan Dizisi Oyuncusu Can Yaman Kimdir?

Başarılı oyuncu Can Yaman 8 Kasım 1989 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Yeditepe Üniversitesi hukuk fakültesindeki eğitimini tamamladıktan sonra Meslek seçimini oyunculuktan yana tercihini kullanmıştır. Türkiye'nin en çok sevilen erkek oyuncularından biridir. Daha öncesinde Gönül İşleri, erkenci Kuş, Hangimiz Sevmedik, Dolunay gibi projelerde bulunarak pek çok kişinin beğenisini kazanmıştır. Şimdilerde ise bir İtalyan dizisinde yer alacak.

Kabir Bedi  (SANDOKAN )

Sandokan dizisinin başrol karakteri olan sandokan karakterine kabir bedican verecek. 16 Ocak 1946 senesinde Pakistan’da doğmuştur 1,88 boyundadır, sinema, tiyatro oyuncusudur.

Sandokan Dizisi Konusu Nedir?

Meksika, Karayipler ve Malezya’da çekimlerinin yapılacak olacağı sandokan dizisi hazırlıkları büyük bir hız ile devam ediyor. Dizi açısından Can Yaman başta olmak üzere pek çok İtalyan oyuncu da dizi için binicilik ve kılıç kullanma ile ilgili çeşitli eğitimleri almaya devam ediyor. Dizinin Konusu ise Savaş üzerine olacak, dizi ile ilgili bilgiler geldiği zaman bu satırlardan okuyabilirsiniz.

Türkiye’den Adete olaylı bir şekilde ayrılmak zorunda kalan Can Yaman’ın Aslında herhangi bir kabahati yoktu. Sadece partneri olacak kadın oyuncunun libidosunun yüksek olması gerektiği ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulunmuş, başta Ahmet Hakan olmak üzere Fatih Altaylı gibi pek çok yazar, çizer kendisini eleştirmişti. Can Yaman, Türkiye’den gitmekle kalmadı İtalya’nın en ünlü spor spikeri ile aşk yaşamaya başladı,  hemen akabinde sandokan adlı dizide ise rolünü kaptı.

Oyuncumuz Can Yaman ile ilgili veya sandokan dizisi ile ilgili herhangi bir gelişme meydana geldiği zaman bu satırlardan okuyabilirsiniz.

Editör: Wan Haber