Salı akşamlarının reyting kızışmasında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümüyle ekranlara gelmesiyle beraber eski tabloya geri dönüş yaşandı diyebiliriz.

Masumlar Apartmanı 2021 senesinin ilk haftasında ekranlara gelmemişti. EDHO ise ilk 2 haftada izleyicisi ile buluşamamıştı. Bütün bu gelişmeler göz önünde bulundurulduğunda FOX TV’de yayınlanan baraj dizisini olumlu etkilemişti. Bu durum Hekimoğlu dizisi de yılın ilk haftasında ekranı olmamasının cezasını iyi reytinglerden faydalanamayacak ödemişti.

19 Ocak Salı akşamı itibari ile rekabete eski tabloya geri dönüldü 4 kanalda da 4 iddialı Dizi yeni bölümleri ile ekranlara geldi ve bütün yapımlarda eski rollerine dönüş yaptı.

  • Masumlar Apartmanı dizisi 11 ile 16 arası reyting oranları elde ederek yine bütün kategorilerde birincilik elde etmeyi başardı.
  • Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi iki karakterin Kadrodan ayrılması ile 179 Bölüm olarak ekranlara geldiği ve 8 ile 10 arası reytingler elde etti yine kemik kitlesini ekran başına toplamayı başardı.
  • Totalde 7’li oranlara yerleşen Baraj dizisi günü 4 sırada tamamlayarak çok iyi bir konum elde etmeyi başardı.
  • Hekimoğlu dizisi ise Kanal D ekranlarında düşük reytingler alarak yine ilk 10 listesinde bulunamadı.
  • ABC1 Grubunda ise daha iyi olanlara sahip olan Baraj dizisinin 7. Sırada görmekteyiz Hekimoğlu ise günü 10. Sırada tamamladı
Editör: Wan Haber