Sahil Güvenlik (Baywatch) filmi 2017 senesinde yapılan bir Amerikan aksiyon filmidir. Hem konusu hem de dünyaca ünlü oyuncuların yer aldığı film vizyona girdiğinde büyük bir ilgi görmüştür. 

Yıllar önce çekilen Baywatch isimli diziden aynı isimle uyarlanarak çekilen sinema filmin kadrosunda ise oldukça tanınan isimler yer alıyor. Seth Gordon tarafından yönetmenliği yapılan sinema filmin yapım şirketi ise Paramount Pictures'dir. Filmin başrolünde ise 'The Rock' olarak tanıdığımız dünyaca ünlü Amerika güreşçi ve oyuncu Dwayne Johnson yer alıyor.

Dünyada büyük bir ilgiyle izlenen Sahil Güvenlik filmi Türkiye'de de vizyona girmiştir. Sahil Güvenlik filmi 19 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00'de ise Star TV ekranlarında televizyonda gösterilecek. 

Sahil Güvenlik filminin konusu nedir?
İşini son derece büyük bir titizlikle yapan cankurtaran Mitch Buchanon aynı zamanda kendi gibi cankurtaranlık yapan ekibin de liderliğini yapıyor. Bu cankurtaran ekibine katılan eski olimpiyat şampiyonu Matt Brody'le ilk zamanlarda bir türlü yıldızı barışmaz. Ancak daha sonra plajın sahibi değişir ve Victoria Leeds isminde bir kadın başına geçer. Böylelikle bu sahilde daha önce olmayan suçlar ve cinayetler ortaya çıkmaya başlamıştır. Birbirleriyle her ne kadar anlaşamasa da bu durumdan kurtulmak isteyen Mitch ve Matt her şeyi bir kenara bırakıp el ele verirler!

Sahil Güvenlik filminde yer alan oyuncular kimlerdir?
Dwayne Johnson - Mitch Buchannon
Zac Efron - Matt Brody
Alexandra Daddario - Summer Quinn
Kelly Rohrbach - C.J. Parker
Priyanka Chopra - Victoria Leeds
Jon Bass - Ronnie
Ilfenesh Hadera - Stephanie Holden
Yahya Abdul-Mateen II - Garner Ellerbee
Rob Huebel - Don Thorpe

Editör: Wan Haber