Entrikaların hiç eksik olmadığı, pazartesi akşamları Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan yasak elma dizisinde Şahika ile Mert arasında yakınlaşma oluyor.

Halit Argun'un hayatını kaybedip, filmden ayrılmasından sonra Yıldız, Şahika, Ender üçlüsü birbirlerine yaklaşırken diğer taraftan birbirlerinin arkasından kuyu kazmaya devam etmektedir. Bunun yerine Şahika’nın Mert’e Zehra ile ilgili gerçek ve çarpıcı bazı şeyleri anlatmasından sonra Mert, Şahika ile bir araya gelmeye karar veriyor.

Şahika ile Mert arasındaki yakınlaşma, dizide yeni bir döneme girilmesine sebep olacak. İki tilki niyetlinin planları dizide oynayan diğer bütün karakterleri etkileyecek gibi görünüyor.

En Son Neler Olmuştu?

Diziden aynı anda 5 kişinin ayrılmasından sonra yeni yüzler de dizinin kadrosuna dahil olmuştu. Haftanın ilk gününü tatlandıran Yasak Elma dizisi Şahika ile Mert’in yakınlaşması ile yepyeni bir döneme girecek. Dizide Halit’in vefatından sonra herkes dağılmıştı. Yıldız ise istediklerini alamamanın derdine düşmüşken, Şahika ve Ender, senaryodaki yeni oluşuma ayak uydurmaya çalışacaklar.

  • Yıldızın yeni bir aşkın peşinde koşması,
  •  Annesinin buna müsaade etmemesi
  • Ender'in yeni yatırımcıdan haz edememesi fakat Şahika’nın Ender arkasında iş çevirmesi
  • Zehra’nın evlendiği adam Mert’in para niyetli olması

Dengeleri bozacaktır.

Lila, Yiğit, Kaya, Halit diziden ayrıldılar. Bunların yerine Erdal Özyağcılar, Hasan Ali ismi ile katılırken Berk Oktay Fox TV ekranlarında yayınlanan savaşçı dizisinden sürpriz bir şekilde ayrılıp Çağatay karakteri ile Yasak Elma dizisinin kadrosuna dahil olmuştu. Bundan sonraki bölümlerde dizide nelerin nasıl şekilleneceğine bir taraftan senaristler karar verirken, diğer taraftan da ekranları başında diziyi izleyen izleyicilerin hem şaşkınlıklarını gizleyememesi, hem de yeni oluşumları desteklemesi gibi durumlar söz konusu olacaktır.

İkilinin Öne Çıkan Özellikleri

  • Mert’in daha önce Kerim ile arkadaş olması ve birlikte Argun Holding’deki paraları Çuvallamaya çalışmaları neticesinde gelinen en son nokta, Mert’in en yakın arkadaşı Kerim’i ispiyonlaması şeklinde neticelendi.
  • Şahika ise diziye dahil olduğu ilk andan itibaren çevirmiş olduğu oyunlar ve kurgulamış olduğu entrikalar ile sürekli gündemde kalmayı başarmıştı.

İşte bu iki kurnaz kişinin bir araya gelmesi bundan sonraki yasak Elma dizisi senaryolarını pek zorlaştıracak gibi görünüyor.

Bu gelişmelerden ve çok daha fazlasından haberdar olmak amacıyla 7 Aralık pazartesi akşamı saat 20:00’da Fox TV ekranlarınıza açabilirsiniz.

Editör: Wan Haber