Cansu Dere ve Caner Cindoruk ile başrolleri paylaşıyor, başarılı oyunculuğu ile büyük bir beğeni toplamayı başaran ünlü oyuncu Melis Sezen dizide her ne kadar pek sevilmeyen bir karakteri canlandırsa da oynamış olduğu performansıyla da alkışları alıyor.

Son senelerin başarılı, dikkat çeken yeteneklerinden birisi olan Melis Sezen daha öncesinde yine aynı şekilde Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Leke dizisinde de başrolde bulunmuştu. Burak Sevinç ile oynamış olduğu dizi İlk baş rolü projesiydi. Ama ne yazık ki reytinge yenik düşen proje erken final yapmak zorunda kalmıştı. Melis Sezen, şimdi de Sadakatsiz dizisindeki Derin karakteri ile adeta hafızalara kazınacak biçimde oynuyor. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabında da çok konuşulan bir isim olmaya başladı. Diziyi izleyenler, Derin’i sevmese de Melis Sezen’e övgüler yağdırıyor.

Melis Sezen Instagram sayfasından yapmış olduğu paylaşımlarla da dikkatleri üzerine çekiyor. Özellikle de dizide kızını oynayan küçük oyuncu Yaren Vera Salma ile beraber vermiş olduğu pozlar, görenlerin adeta içini ısıtıyor.

Melis Sezen’in küçük rol arkadaşı ile yakından ilgilendiği de göze çarpıyor. Dizide derinin kızı Zeynep’i canlandıran Yaren Vera Salma'nın da Melis Sezen ile beraber kamera arkasındaki hallerinden Bazı fotoğraflar paylaşılıyor.

Editör: Wan Haber