Sadakatsiz dizisi 12. Bölümde dizinin hayranlarını ekranlara kilitlemeyi Başaran yeni olaylar yaşanmıştı. İlk bölümünden beri beğeni ile izlenilen projede gelecek bölümde de sıra dışı şeyler yaşanacak. Peki Fenomen dizinin yeni bölümü hangi tarihte yayınlanacak? İşte cevabı...

Sadakatsiz Dizisi Yeni Bölüm Neden Yok?

Yılbaşı haftasında dizilerin yeni mutabakatlar ve anlaşmalar yapması sebebiyle bazı diziler yeni bölümlerini ekrana taşınmıyor. Sadakatsiz dizisinin yılbaşı haftası olması sebebiyle yeni bölümünü ekrana taşınmadığı tahmin edilmektedir.

Sadakatsiz Dizisi Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Gelecek bölümün fragmanı videosu henüz ekranlara gelmemişken, bu akşam dizinin tekrar bölümünün hemen sonrasında yeni bölümü tanıtım videosunu da yayınlanacağı tahmin ediliyor. Tam da bu doğrultuda Sadakatsiz dizisinin 13. Bölümünün 13 Ocak 2021 Çarşamba günü yani kendi gününde ve saatinde sizlerle olması bekliyor.

Sadakatsiz Son Bölümde Neler Yaşanmıştı?

Asya’ya saldıran kişinin kimliği açıklandı. Asya’nın uğramış olduğu saldırı hem Asya Ali Volkan derin Cephesi’nde beklenmedik sonuçlar meydana getirir. Bahar ve Mersin ilişkileri yeni bir sınavdan geçerken Gönül, kızının evliliği açısından ipleri elinden bırakmamaya çalışır. Vakıf faydasına yapılacak kermes herkesi bir araya toplarken şüphelerinin peşinden koşan hangi gerekçelerle yüz yüze gelecek bir derinin korktuğu başına gelecek mi? Diye Volkan’ın gizli kullandığı telefonda neler var, derin bu duruma nasıl tepki verecek? Yoksa Asya’nın başına gelenler derinin de mi başına gelecek? Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası önümüzdeki hafta sizlerle beraber olacak.

Editör: Wan Haber