Kanal D ekranlarında Çarşamba Akşamları hız kesmeden yayınlanan Sadakatsiz dizisi, sezonun en çok ilgi çeken projelerinden birisi olmayı başarıyor. Dizi hususunda bazı şanssızlıklar yaşayan Kanal D televizyonunun yeni sezondaki favori projesi Sadakatsiz oldu. Almış olduğu reytinglerle de Kanal D'nin yüzünü güldürmekte. Dizinin konusu Kadar oyuncuları da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Sadakatsiz dizisi, BBC’nin bafta ödüllü Dr Foster adındaki dizisinden uyarlanıyor. Orijinal dizi, pek çok dünya ülkesinde büyük bir ilgiyle takip edilen ve beğenilen bir yapım olmuştu. Yerli uyarlaması, Sadakatsiz dizisinde televizyon izleyicisinin oldukça ilgisini çekmeyi başarıyor. Sadakatsiz dizisinin başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk’un yer aldığı proje, sosyal medya hesaplarını da gündeminden düşmüyor. Dizide yaşananlar, her hafta büyük bir heyecan meydana getirirken, Asya ile Volkan ilişkisinde bir başka isim ise daha çok ön plana çıkmaya başladı! Sezen'in oyunculu büyük övgüler alıyor.

Sezen'in oyunculuk performansı izleyiciler tarafından Övgürler almayı başarırken, hikâyedeki kilit rolü de her geçen bölümde daha da çok ortaya çıkmayı başarıyor. Asya ile Volkan hususunda yaşamış olduğu tartışmalarla derin, güçlü duruşuyla da oldukça kimi zaman kontrolünü dahi kaybettiği oluyor fakat akıllı bir kadın olan derinde hikayenin ana faktörlerinden ve vazgeçilmezlerinden. Durum böyle olunca dizide Caner Cindoruk ile Cansu Dere'den sonra  Sezen de baş rolde oynuyor.

Sadakatsiz dizisi yepyeni tartışmalarla ve yepyeni gelişmelerle bu akşam saat 20:00 ‘de Kanal D ekranlarında sizlerle beraber olmaya devam ediyor, Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber