Başrollerinde Caner Cindoruk, Melis Sezen, Cansu Dere gibi ünlü oyuncuların oynadıkları Sadakatsiz dizisinin hikaye kurgusunun çok daha kuvvetli olması, izleyicinin ilgisini de devamlı Yükseklerde tutuyor.

Sadakatsiz projesinde yan karakterler de bir hayli ön plana çıkmayı başarıyor. Emir Tarık Tekin’in hayat verdiği Selçuk Kadir karakteri son zamanlarda Özellikle de çok dikkat çeken karakter olarak son zamanlarda daha çok konuşulmaya başlandı. Tıpkı kendisi gibi Fox TV ekranlarında Pazartesi Akşamları izleyici ile buluşan yasak elma dizisinde Ender karakterine hayat veren Şevval Sam, annesi yine aynı şekilde harika bir oyunculuk performansı sergileyerek dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Diziye Şimdi yeni bir karakter daha katılım sağlayacak.

Komiser Melih adı ile Ali il, Sadakatsiz dizisinin oyuncu kadrosuna katılım sağlayarak senaryoya adeta renk katmaya hazırlanıyor. Bu karakterin girişi ile beraber dizide nelerin değişeceğini ve merak edilmeye başlandı. Dizide yapılan bir başka iyi iş ise bir gazetecinin köşesinde taşındı; dizi ile alakalı kısa bir değerlendirme yapan bir gazeteci şöyle bir yorumda bulundu;

 Sadakatsiz dizisi psikopat hali ile dikkat çekmeye devam ediyor, bakalım ileriki zamanlarda neler olacak? Diye her hafta bir bomba ekliyor. Aslında bu da akıllıca bir iştir şeklinde yorumlarda bulundu. Hakikaten de Sadakatsiz dizisi hayranları her bölümünü finalinin ardından bir sonraki bölümde neler olacağını merak etmeye başlıyor. Yeni bölüm fragmanları milyonlarca defa izleniyor, dizinin yeni bölümü öncesinde sosyal medya hesaplarında yüzbinlerce mesaj paylaşılıyor. En son Survivor yarışma programından diskalifiye olan Cemal Hünal diziye dahil olmuştu ve taşları yerinden oynatmıştı.

Editör: Wan Haber