Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi sezon finali bölümü ile herkesi şaşırtacak! Başladığı haftadan beri reyting sıralamalarında oldukça iyi bir yerde olmayı başaran Sadakatsiz dizisi 31. bölüm ile ekranlara ara vermeye hazırlanıyor!


Med Yapım imzalı Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünde yaşanacaklar ise izleyiciyi ekrana kilitleyecek! Her bölümde işlenen konusuyla izleyiciyi daha çok kendisine çeken Sadakatsiz dizisinin senaristliğini Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk üstleniyor. Doctor Foster dizisinden uyarlama olan Sadakatsiz dizisinin
Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğunda oturduğu Sadakatsiz dizisinin 2 Haziran Çarşamba akşamı ekranlara gelecek olan 31. bölümle sezon finali yapacak. Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Sadakatsiz dizisinin yeni sezonu ise şimdiden çok merak ediliyor. Sadakatsiz dizisinin yeni sezon başlama tarihi henüz net olarak belli değil fakat tahminlere göre dizi yeni sezonuyla Eylül ayında Kanal D ekranlarında olacak. 


Sadakatsiz dizisinin konusu nedir? 
Doktor Asya, eşi Volkan ve çocukları Ali ile oldukça mutlu ve huzurlu bir hayat yaşamaktadır. Fakat Asya daha sonra eşi Volkan'ın Derin isminde genç bir kadınla bir süredir gizliden birlikte olduğunu öğrenir ve tüm bu durumlar değişir. Ayrıca çevresindeki dostlarının da bu durumdan haberdar olup Asya’ya bir şey söylememesi Asya’yı daha da farklı durumlar içine sokar.


Sadakatsiz dizisinin oyuncuları kimler?
Cansu Dere (Asya)
Caner Cindoruk (Volkan)
Melis Sezen (Derin)
Burak Sergen (Haluk)
Özge Özder (Derya)
Eren Vurdem (Mert)
Yeliz Kuvancı (Bahar)
Olcay Yusufoğlu (Serap)
Nazlı Bulum (Nil)
Gözde Seda Altuner (Gönül)
Emir Taro Tekin (Selçuk)
Alp Akar (Ali)

Editör: Wan Haber