Kanal D ekranlarında seyirci karşısına çıkan Sadakatsiz dizisi 19. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide yılar sonra ortaya çıkan gerçek tüm dengeleri değiştiriyor.

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Yeliz Kuvancı, Özge Özder, Gözde Seda Altuner, Burak Sergen, Taro Emir Tekin ve Alp Akar'ın başrollerde oynadığı Sadakatsiz dizisinin merakla beklenen 19. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu.

Tüm gerçekler ortaya çıktı

Sadakatsiz'in 24 Şubat Çarşamba günü ekrana gelecek olan 19. bölüm fragmanında Gönül, Haluk'un büyük sırrını öğreniyor. Yeni bölümde Selçuk'un annesi Hicran, Gönül'ün yanına geliyor.

Sohbet edip çocuklardan bahsederken, Gönül hiç beklemediği şekilde Haluk hakkındaki şok gerçeği öğreniyor. Haluk'un bilinmeyen bir oğlu olduğu gerçeğiyle yüzleşen Gönül ne yapacağını şaşırıyor.

Üvey kardeş olay

Gerçekleri öğrendikten sonra perişan olan Gönül, gözyaşları içinde eşi Haluk'tan hesap soruyor. Gönül'ün "Sen bana hep 'Gönül olay istemiyorum' diyorsun ya. Sen olayın kendisiymişsin" sözleri ise Haluk'u yıkıyor.

Son bölüm bomba etkisi yarattı

Dün akşam 18. bölümüyle ekrana gelen Sadakatsiz'de annesinden babasının Haluk olduğunu öğrenen Selçuk, Haluk'un kapısına dayanarak gerçeği açıkladı. Son bölüme damga vuran diğer bir olay ise Derin ve Volkan'ın birbirine girmesi oldu. İkili arasında çıkan tartışma bir anda seslerin yükselmesiyle kavgaya dönüştü. Derin, Volkan'ın sürekli ortadan kaybolmasına ve onunla ilgilenmemesine tepki gösterdi. Derin'in bu baskılarından çok sıkılan Volkan ise artık kendini rahat bırakmasını söyledi.

Asya'nın dönmesiyle daha da hırslanan Derin, bu defa başka bir yol denedi. Asya'yı rezil etmek için onu geçmişinden vurmayı seçti. Vakıftaki toplantı sırasında Asya gider gitmez, arkasından konuşmaya başladı. Volkan'a hala takıntılı olduğunu, geçmişinde annesinin babasını öldürdüğünü ve intihar ettiğine kadar tüm sırlarını bir bir ortaya döktü. Derin'in anlattıkları herkesi çok şaşırdı. Sadakatsiz'in 19. bölüm fragmanı yayınlandı! Haluk'un büyük sırrını öğrenen Gönül hüsrana uğruyor

Asya yolunu şaşırmadı

Derin'le evde yaşanan büyük kavgadan sonra kendini dışarı atan Volkan, soluğu eski eşi Asya'nı yanında aldı. Yaptıklarından pişman olan ve Asya'yla yeniden birlikte olmak isteyen Volkan, söyledikleriyle şoke etti. Bu olanları şaşkınlıkla izleyen Asya ise dik duruşundan ödün vermedi.

Editör: Wan Haber