Çarşamba Akşamları Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan ve adeta bütün reytingleri alt üst eden Sadakatsiz dizisinin oyuncusunun başına gelen talihsiz olay sonrasında hayranları açısından sosyal medyadan yeni uyarılar yapılmaya başlandı. Dizide Melis Sezen karakterini can verdiği Derin’in annesi Gönül’ü güçlü oynayan Gözde Seda Altuner in Instagram hesabı birilerinin eline geçti.

Instagram hesabını biri ya da birilerinin eline geçmesinden sonra kısa süreli bir şok yaşayan oyuncu, kendisine yeni bir Instagram hesabı açtı.

Başarılı oyuncu, Sadakatsiz dizisindeki gönül karakteri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Sadakatsiz dizisinde oynamış olduğu rol ile hayran kitlesi de artan oyuncunun yaşamış olduğu talihsizlik, sosyal medyanın da gündemine düştü.

Gözde Seda Altuner’in Instagram hesabının çalınması durumunun ardından oyuncu, hayranlarına, sevenlerine ve takipçilerine bir duyuru yaparak durum ile alakalı bilgileri verdi. Bu şekilde Pek çok kişinin uğramış olduğu tarihsizlik, Altuner ile başına gelmiş olduğu ne yazık ki!

Hesabı ele geçiren kişilerin yapmış oldukları dolandırıcılık içerikli kimi çalışmalar sebebiyle Bu durumun bir biçimde duyurulması gerekiyor. Yani Herhangi bir sosyal medya platformu ile ilgili hesabın çalınmasından sonra dolandırıcıların, bu hesapları kullanarak Aslında çeşitli dolandırıcılık faaliyetlerinde bulunabiliyor. Bu durumu direkt anında paylaşan Gözde Seda Altuner’de hemen takipçilerine konu ile ilgili duyuru yaptı. Aynı zamanda dizide kızı karakterine can veren derin rolünü oynayan Melis Sezen’de oyuncu ve destek çıktı ve yeni hesabının duyurusunu kendi sayfasından paylaştı. Gözde Seda Altuner’i takip etmek isteyenler için yeni adresi sevenleri ile paylaşan Melis Sezen Böylelikle dizideki annesi gerçek hayatta da sahip çıkmayı tercih etti.

Gözde Seda Altuner Instagram hesabı adresi nedir?

@gozdeseda.altuner

Gözde Seda Altuner kimdir?

1982 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 38 yaşındaki oyuncu ve senaryo yazarı Gözde Seda Altuner, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimini tamamlamıştır. Kamera önü oyunculuğuna 2005 senesinde ev hapsi dizisinde rol alarak başlamıştır. Son zamanlarda Kocan Kadar Konuş; Diriliş ve Celal ile Ceren filmlerinde rol aldı. 2020 senesinde Sadakatsiz dizisi kadrosuna dahil olduğu nokta yeni projelerde yer almayı sürdürüyor.

Editör: Wan Haber