Kanal D ekranlarında Çarşamba Akşamları izleyici ile buluşan ve heyecan dolu bölümleri ile adeta izleyicileri kendine kilitleyen Sadakatsiz dizisinin bu akşam, 20:00 yeni bölümü şu anda ekranlarda izleniyor. Fakat dikkatlerden kaçmayan bir husus vardır ki o da Sadakatsiz dizisinde Dr. Derya karakterine can veren Özge Özder’in niçin oynamadığı, diziden ayrılıp ayrılmadığı konusu olmaktadır. Özge Özder diziden ayrılacak mı? Bu soru sosyal medya gündemini yakından ilgilendiriyor. Sadakatsiz dizisine bu akşam gözleri çevrilmişken, şu sıralar Kanal D ekranlarında dizinin yeni bölümü başladı. Ancak haberimizde de söylemiş olduğunuz gibi Dr. Derya karakteriyle karşımıza çıkan Özge Özder, Diziden ayrıldı mı? Sorusunu akıllara getirdi. Sadakatsiz dizisine bu akşam gözler çevrildi fakat Doktor Özge Özder yani Derya karakterinin olmaması akılları karıştırdı. Sadakatsiz Derya karakteri ile karşımıza çıkan Özge Özder diziden ayrıldı mı? Özge Özder Ne için yok? sorularının cevapları şu sıralar medyapım tarafından açıklama yapılarak netlik kazandırıldı.

Sadakataiz Dizisi Özge Özder Diziden Ayrıldı Mı?

Sadakatsiz Derya karakteri ile izleyicinin karşısına çekmeye devam et usta oyuncu Özge Özer’in hamile olması diziden ayrılacak mı sorularını da gündeme taşımışlar. Fakat yayıncı kuruluşun son dakika olarak yapmış olduğu açıklamalar çerçevesinde Özge Özder’in Sadakatsiz 7'sinde bir süre para vereceği de belirtildiği nokta yani Sadakatsiz dizisinde Dr Derya karakterine can veren Özge özder'in doğum yapması sebebiyle diziden kısa bir süreliğine ara vereceği anlamı ortaya çıkıyor. Özge Özder kimdir?

1978 tarihinde dünyaya gelen Özge Özder Ankaralıdır. Elif Özge Özder Ankara Koleji'nde ilkokul ortaokul ve lise eğitimlerini bitirdikten sonra tiyatro ile tanışmıştır. Bilkent Üniversitesi tiyatro bölümünü tamamlayan Özge Özder,  performans oyunculuk hayatına BKM ile başlamıştır. 2004-2006 senelerinde Haziran Gecesi adlı dizide Lale abla karakteri ile büyük bir başarı toplamaya başlamıştı

Sadakatsiz dizisi Şu aralar saat 20:00 Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmaya başladı.

Sizlerde Kanal D ekranlarının başında oturmayı ve televizyonunuzun sesini açmayı unutmayın, hepinize keyifli seyirler dileriz!

Editör: Wan Haber