Sadakatsiz dizisinin sevilen annesi Asya, her bölümde çok konuşuluyor. Dizideki karakteri ile tam not alan ve herkesin beğenisini toplayan Cansu Dere, güzelliği ile herkesi büyülüyor. Ünlü oyuncunun hangi dizilerde oynadığı ve kaç yaşında olduğu merak ediliyor. Cansu Dere hakkında tüm bilgiler araştırılıyor. Daha önce Ezel dizisi ile büyük ilgi gören Cansu Dere, şimdilerde Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz’de Asya karakteri ile ön plana çıkıyor. 
Cansu Dere kimdir?
Cansu Dere, 1980 tarihinde hayata gözlerini açtı. Ankara’da doğan ünlü isim, eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. İstanbul’da okuduğu süre içinde İstanbul’a aşık olmuştur ve burada yaşamaya karar vermiştir. Güzelliği ile ön plana çıkan Dere, manken olmuştur. Mankenlik yıllarında büyük ilgi gören Cansu Dere, kısa bir süre sonra televizyon dünyasına adım atmıştır. Sunuculuk ile başlayan televizyon kariyeri oyunculuk ile devam etmiştir. Cansu Dere, birçok projede yer almış bir isimdir. 
Cansu Dere hangi dizilerde rol aldı?
Güzel oyuncu birçok projeye imzasını atmıştır. Ferhat ile Şirin, Göz Yangını, Metro Palas, Şahsiyet, Anne, Muhteşem Yüzyıl, Ezel ve Sıla gibi projelerde kendini göstermiştir. Asıl olarak Ezel dizisinden ünlenen isim, Sadakatsiz dizisi ile ekranlara geri dönmüştür. Sadakatsiz dizisinde eşi tarafından aldatılan ve aldattığı eşinin yeni eşinin psikolojik şiddetine maruz kalan bir kadını canlandırmaktadır. Dizide ünlü ve başarılı bir doktor olan Asya, oğlunun ve kendisinin huzuru için bu olaylara karışmak istemese de kendisinin olayların tam ortasında bulmaktadır. 
Cansu Dere pandemi sürecinde hep çalıştığını söyledi!
Cansu Dere, kısa bir süre önce verdiği röportaj ile pandemi sürecini nasıl atlattığını anlatmıştı. Ünlü oyuncu kameramanlarla kısa bir süre sohbet etti ve yoluna devam etti. Güzel oyuncu Dere, dizi setine hiç ara vermediklerini ve bu yüzden tam kapanma sürecinden bir şey anlamadığını dile getirmişti. Ünlü oyuncunun başrolünde bulunduğu Sadakatsiz dizisi tüm hızı ile çekimlerine devam ediyor. 

 

Editör: Wan Haber