Sadakatsiz dizisinin setinde virüs paniği yaşanmıştı. Geçtiğimiz günlerde setten birkaç oyuncunun korona virüs testinin pozitif çıkması tüm seti şok etti. Dizinin küçük oğlu Ali ve Derin’in babası Gönül Güçlü, korona virüs testinin pozitif çıktığını duyunca şok oldular. Dizinin Ali’si Alp Akar, korona virüs testinin pozitif çıkması sonucu hemen kendini izole etti ve karantina süreci boyunca sete gelmedi. Korona virüs testinin pozitif çıkmasıyla tüm sete tekrar test yapıldı. Sadakatsiz dizi setinde sadece Burak Sergen ve Alp Akar korona oldu. İkili bir süre karantina altında kalmak için evlerine gitti.
Burak Sergen ucuz atlatamadı!
Sette korona virüs testinin pozitif çıktığı bir diğer isim ise Burak Sergen oldu. Sadakatsiz dizisinde Derin’in babası rolünü üstlenen Burak Sergen, testin pozitif çıkması sonucu hemen seti terk etti ve kendini izole etti. Karantina sürecinde daha çok kötüleşen Burak Sergen, hastaneye kaldırıldı ve hemen tedavi altına alındı. Sergen’in tedavileri devam ederken tüm izleyenler olayın şokunu yaşadı. Tecrübeli oyuncu, yoğun bakım odasında günlerce savaş verdi. Sağlık verilerinin kötüye gitmesi sonucu yoğun bakım altına alan oyuncunun çocukları izleyenlere bilgi vermeyi ihmal etmedi. Diğer yandan dizi çekimleri devam etti. Dizide oyuncunun yokluğu bir şekilde telafi edildi. Burak Sergen’in iyileşmesi sonucu diziye yeni bir gidişat verileceği söylendi. Dizide kalp krizi geçirdi denilen ve yoğun bakımda olduğu için ekranlarda gözükmek zorunda olmayan Sergen, hastalık sürecini atlatmaya çalışıyor.
Burak Sergen’den haber geldi!
Bir süredir yoğun bakımda olan ve korona virüsünü yenmeye çalışan Burak Sergen, hayranlarına müjdeli haber ile geldi. Burak Sergen’in ailesi değişiklikleri izleyicilerine duyurmaya devam etti. Günlerdir yoğun bakımda olan isim, sonunda normal odaya alındı. Yoğun bakım yanıt verince normal odaya alınan Sergen, hayranlarını sevindirdi. Burak Sergen’in haftaya taburcu edileceği öğrenildi. Haftaya eve dönecek olan Sergen’in ne zaman sete döneceği ise büyük bir merak konusu oldu. Tüm Sadakatsiz izleyicileri bu güzel haber sonrasında sevinç yaşadı. Sosyal medya hesaplarında ‘geçmiş olsun’ mesajları çığ gibi büyüyor. 

 

Editör: Wan Haber