Burak Sergen, Sadakatsiz dizisinde rol aldığı sırada corona virüsüne yakalanmış ve uzun süre hastanede kalmıştı. Ünlü oyuncunun hastalığı kısa süre içinde tüm televizyon camiasına yayılmıştı. Burak Sergen, testinin pozitif çıkması sonucu hemen evine gitmişti ancak evinde fenalaşan Sergen, hastaneye kaldırıldı. Corona virüsü ile mücadele eden Sergen’den haber geldi! Burak Sergen’in durumu nasıl? Corona virüsünü yendi mi?
Burak Sergen iyileşti mi?
Sadakatsiz dizisinin Haldun’u Burak Sergen tedavi gördüğü hastaneden taburcu olmaya hazırlanıyor. Ünlü set oyuncuları, Burak Sergen hakkında haberi tüm sevenlerine verdi. Tedaviye olumlu yanıt veren ve herkesi sevindiren Burak Sergen çok yakında evine dönecek. Kendisini iyi hissettiği zaman da dizi setlerine geri dönecek. 
Burak Sergen kimdir?
Burak Sergen 1961 tarihinde hayata gözlerini açtı. 60 yaşında olan Sergen, çok tanınan ünlü sanatçı Semih Sergen’in oğludur. Eğitimini Ankara Devlet Konservatuvarı’nda aldı. Orada aldığı tiyatro eğitimi sonrasında kadrolu olarak işe başladı. Hayatının her alanında tiyatro olan ünlü isim, oyunculuk kariyeri ile hayatına devam etti. Tiyatro ve televizyonun kendisi için büyük bir tutku olduğunu söyleyen ünlü isim, şimdilerde Sadakatsiz adlı dizide rol almaktadır.
Burak Sergen nerelidir ve eşi kimdir?
Ünlü oyuncu Burak Sergen Ankara’lıdır. Ankara’da dünyaya gelmiştir ve eğitimini de Ankara’da devam ettirmiştir. İstanbul’a oyunculuk için gelen Burak Sergen, burada yaşamaya devam etmiştir. Burak Sergen 1999 yılında Işıl Sergen ile dünya evine girmiştir ancak işler istedikleri gibi gitmeyince 2018 yılında ayrılık kararı almışlardır. Burak Sergen şimdilerde virüs kaptığı ve hastanede yattığı haberleri ile çok konuşuluyor. 
Burak Sergen hangi dizilerde rol aldı?
Burak Sergen Zerda, Halka, Dicle, Kara Sevda, Sen Benimsin, Bulut Bey, Aşk ve Gurur, Erkek Tarafı ve Sadakatsiz gibi projelerde isminden söz ettirmiştir. 

Editör: Wan Haber