Sadakatsiz dizisinde Haluk karakterine hayat veren usta oyuncu Burak Sergen, güçlü performansı ile dikkat çekiyor. Oyuncu, Sadakatsiz dizisinde anlatılan hikayenin çok güncel bir konu olduğunu ve bir çok insanın da hayatını etkilediğini belirterek, başarının nedeninin de bu olduğunu ifade etti.

Sadakatsiz birisinin bir ilişkiye başlamamasını öneren Burak Sergen, “Sadakatsiz biri doğru değildir” diye konuştu. Herkesin başına bir sadakatsizlik durumunun gelmiş olabileceğine vurgu yapan oyuncu, “Herkesin başına gelmiştir. Sadakatsiz biri doğru insan değildir. Eğer sadakatsizlik yapacaksan, bir ilişkiye başlama… Çok güncel konu olduğu için herkes diziden kendine bir şeyler buluyor” açıklamanı yaptı.

Hatırlanacağı üzere Melis Sezen, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada başroldeki Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Burak Sergen’e övgülerde bulunmuştu. Melis Sezen ile ilgili konuşan Burak Sergen, “Kıdemlilerinden biri olduğum için genç oyunculara her zaman yardım ediyorum. O bizim boynumuzun borcu” ifadesini kullandı.

Dizinin reyting başarısının altında ise yapım şirketi, senaryo ve yönetmen üçlemesinin önemli olduğuna vurgu yapan oyuncu, “Sergen, projenin reytingdeki başarısıyla ilgili ise, “Hep söylediğim üçgen var. Yapım şirketi, senaryo ve yönetmen… Herkes çok iyi… Böyle olunca başarı kaçınılmaz oluyor” dedi.

Editör: Wan Haber