Sadakatsiz dizisinde derin rolüne can veren Melis Sezen diziden çıkacak mı, ayrılacak mı? Bu sorunun cevabı merak edilmeye başlandı. Merak edilmesinin sebebi ise Sadakatsiz dizisinin İngiliz uyarlaması olan Dr Foster yapımında derin karakterinin ilerleyen bölümlerde hayatını kaybetmesi, ülkemizdeki uyarlaması olan Sadakatsiz dizisinde de aynı şeyin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği diziyi yakından takip edenler tarafından merak edilmeye başlandı.

Sadakatsiz Derin Diziye Veda Mı Edecek?

Çarşamba Akşamları Kanal D ekranlarında saat 20:00’ da izleyiciyle buluşmaya devam eden ve yayın hayatını sürdüren Sadakatsiz dizisi, almış olduğu reyting oranları ile adeta çarşamba günlerine damgasını vurmayı devam ettiriyor. Kuruluş Osman dizisi ile beraber oldukça yüksek seyreden reytingleri bulunan dizinin gelecek bölümlerde neler yaşayacağını merak eden dizi hayranları şimdiden Muhtemelen ileriki bölümlerde sadakatsiz dizisinde derin karakterine can veren Melis Sezen'in ölerek diziden ayrılmasının bekliyor.

Sadakatsiz Dizisinde Derin Rolüne Can Veren Melis Sezen Diziden Ayrılacak Mı?

Melis Sezen Özellikle de harika bir dansçı, leke dizisi ile mükemmel bir performans sergileyen genç bir yetenek olarak karşımıza çıktı. Sadakatsiz dizisindeki derin karakteri ile oldukça iyi bir oyunculuk sergilemiş başarıyor. Fakat dizinin orijinalinde derin karakterinin diziden ayrılması gerektiği ile ilgili senaryo ortaya çıktı.

Daha önce bulunduğu projelerde harika bir oyunculuk performansı sergilemesi sebebi ile dikkatleri üzerine çeken Melis Sezen, Sadakatsiz projesinde de derin karakteri ile oldukça güzel bir oyunculuk performansı sergilemeye başarıyor. Dizinin yüksek giden reytinglerinin devam etmesini isteyen yapımcı, Muhtemelen Melis Sezen ile sözleşmeyi uzatarak gibi görünüyor fakat dizinin orijinalinde (dizi uyarlama olduğu için) derin karakterinin diziye veda etmesi bekleniyor. Bu konu ile ilgili Şimdilik herhangi bir açıklama yapılmadı fakat Özellikle de Sadakatsiz dizisi hayranları başta sosyal medya platformları olmak üzere çeşitli arama motorlarında Sadakatsiz dizisinde derin karakterine can veren Melis Sezen'in hayatını kaybettiği diziden ayrılıp ayrılmayacağı ile ilgili merak edip çeşitli soruları sormaya başladı.

Sadakatsiz dizisindeki derin karakterine can veren Melis Sezen'in oyunu kadrosu ondan ayrılıp ayrılmayacağı ile ilgili herhangi bir gelişme meydana geleceği zaman bu satırlardan takip edebilirsiniz.

Editör: Wan Haber