Sadakatsiz dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana reyting sıralamalarını zorlamıştır. Zirveye adım adım çıkan ve çok konuşulan dizinin her bölümü büyük ses getirmiştir. Sadakatsiz dizisinin konusu ve oyuncuları büyük ilgi görmüştür. Dizi sezon boyunca muhteşem şekilde yayınlanmaya devam etmiştir. Sadakatsiz dizisi setinden gelen haberler izleyicileri merak içinde bırakmaya devam ediyor. Sadakatsiz dizisinin sezon finali ve veda eden isim herkesi şok etti. 
Sadakatsiz sezon finali ne zaman?
Kanal D
ekranlarının en çok izlenen dizisi Sadakatsiz, her Çarşamba akşamı izleyicisinin karşısına çıkıyordu ancak bu hafta yeni bölüm yerine tekrar bölüm olması herkesi üzmüştü. Sezon finali reklamı yapan Sadakatsiz dizisinin tekrar bölümünü görenler sezon finalinin ne zaman olacağı hakkında araştırmalar yapmaya başladı. Sadakatsiz dizi setinden beklenen haber geldi. Sadakatsiz dizisi 2 Haziran Çarşamba akşamı sezon finali ile izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sezon finali ile ekranlara veda edecek olan Sadakatsiz dizisi son bölümünde yaşananlar ile herkesi şok etti. Sadakatsiz dizisinin sezon finalinde çok sevilen bir oyuncunun öleceği iddiaları gündeme bomba gibi düştü.
Sadakatsiz dizisine veda eden oyuncu kim?
Kanal D kanalının reyting birincisi Sadakatsiz dizisinde şok ölüm yaşanacak. Son bölümde Derin karakterine yoğunluk verilecek ve onun yaşadıkları anlatılacak. Hikayenin başından beri Asya ve Volkan karakterlerine yoğunlaşan dizide bu kez Derin’in yaşadıkları ve başına gelenler anlatılacak. Derin karakterinin yoğun olarak gösterileceği bölümlerin sonunda Asya ve Derin’in ölümün eşiğinde olduğu sahne dikkat çekti. Asya ve Derin bir arabanın içinde uçurumda sallanırken görüntülendi. Fragmanın son sahnesinde Asya ve Derin’in çığlık attığı ve düşme sesleri geldi. Dizinin son bölümünde Asya’nın ya da Derin’in düşerek öleceği iddiaları yayıldı. Sezon finalinde Melis Sezen’in mi yoksa Cansu Dere karakterinin mi veda edeceği büyük merak konusu oldu.

Editör: Wan Haber