Kanal D ekranlarında izleyici ile Çarşamba Akşamları buluşmaya devam eden ve adeta fırtına gibi Esen Sadakatsiz dizisi en çok izlenen projelerden birisi olarak karşımıza çıkıyor.

  • Cansu Dere
  • Caner Cindoruk
  • Melis Sezen gibi önemli oyuncuların oynadığı dizinin hikayesi her hafta milyonlarca izleyiciyi ekran başına toplamayı başarıyor. Sadakatsiz dizisinin 27 Ocak Çarşamba günü ekranlara gelecek olan 15. yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili merak konusu olmaya başladı. Fragman ekranlara geldi ve bazı detaylar da Böylelikle ortaya çıktı.

Dizinin izleyicilerinin en çok eleştirmiş oldukları karakterler Ali, Asya’ya kızıp babasının yanına gidiyor.

Ali’nin Okulda yapmış olduğu hırsızlık sebebiyle başı büyük bir derde girer.

Asya ile Volkan bu problemi çözebilmek amacıyla okulun yolunu tutar, fakat Asya yapmaması gereken bir şeyi yapacak. Oğlunu kızdıracak. Ali’nin çalmış olduğu bütün eşyaları okula gösteren Asya arkadaşlarının bu durumu öğrenmesine sebep olamıyor Ve sınıfla Kötü duruma düşen Ali annesine çok büyük bir tepki gösteriyor.

Ali annesine kızdıktan sonra babasının yanına gitmeye karar verir sonrasında ise derin fırsatı hiç kaçırmadı, kapı çalar ve Asya, Derin ile Ali karşısında görür. Çünkü Ali’nin eşyalarını almaya gelmiştir. Ali ile derinin yakınlığı da izleyicilerin dikkatinden kaçmıyor.

Sadakatsiz yeni bölümüyle 27 Ocak Çarşamba Kanal D’de

Editör: Wan Haber