Sadakatsiz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor yarışmasına katılan Cemal Hünal'ın diziye katıldığı öğrenildi. Diziye Sinan karakterini canlandıran oyuncu diziye girişiyle tüm dengeleri değiştirdi.

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Yeliz Kuvancı, Özge Özder, Gözde Seda Altuner, Burak Sergen, Taro Emir Tekin ve Alp Akar'ın başrollerde oynadığı Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz, 24 Şubat Çarşamba akşamı 19. yeni bölümüyle ekrana gelecek. Sadakatsiz'in kadrosuna dahil olan Cemal Hünal ise Sinan karakteriyle yeni bölümde rüzgar gibi esecek.

Sinan dengeleri değiştirdi

Asya'nın arkadaşı Sinan, yıllar sonra Tekirdağ'a Asya'yı görmeye geliyor. Aniden çıkan bu misafir Asya'yı oldukça mutlu ediyor ve Sinan'nın teklifiyle Asya küçük bir tatil için İstanbul'a gidiyor.

Volkan ise oğlu Ali'yi arayıp annesinin nerede olduğunu sorunca aldığı cevap karşısında çılgına dönüyor ve İstanbul'a Asya ve Sinan'ın yemek yediği otele baskın yapıyor.

Derin Volkan’ı terk ediyor

Asya'ya hesap soran Volkan'dan rahatsız olan Sinan tepki gösteriyor ve ikili arasında yumruklu kavga çıkıyor. Kavga sonrası perişan halde evine dönen Volkan ise ikinci kez yıkılıyor. Yatak odalarına "Artık Asya'ya dönebilirsin" yazılı bir not bırakan Derin, Volkan'ı terk ediyor. Volkan'ın bu duruma ne tepki vereceği ise merak konusu oldu.

Editör: Wan Haber