Dün akşam ekranlara yeni bölümüyle gelen Sadakatsiz dizisinde son sahne tüm izleyicilerin içini rahatlattı. Kendisine kumpas kuran Gönül’den intikam alan Asya bundan sonra nasıl hareket edeceği merak edildi.

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Yeliz Kuvancı, Cemal Hünal, Özge Özder, Gözde Seda Altuner, Burak Sergen, Taro Emir Tekin ve Alp Akar'ın başrollerde oynadığı Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz, dün akşam heyecanlı bir bölümle ekrana geldi.

Özel hayatını haber yaptı

Dizide Gönül, her şeyinden rahatsız olduğu Asya'ya tuzak kurdu. Yerel bir gazetenin yöneticisiyle bir araya gelen Gönül, çıkan haberleri kendi lehine çevirirken, Asya'yı da unutmadı. Asya'nın Sinan'la vedalaştığı anlarda onların fotoğrafını çeken Gönül'ün adamı fotoğrafı ona gönderdi. Gönül Asya'nın bu fotoğrafını gazeteye verdi ve ertesi gün çıkan aşk haberleri Asya'yı zora soktu.

Yönetimden uyarı aldı

Gazetelerde çıkan haberleri görünce deliye dönen Volkan ise soluğu hastanede alarak sinirle Asya'nın odasına girdi. Asya'nın odasında Turgay'ı gören Volkan iyice çileden çıktı. Hastanede bir anda kaos oluştu. Asya Volkan yüzünden bir kez daha zor durumda kaldı. Asya yaşanan olaydan dolayı hastane yönetiminden de uyarı aldı.

Çıkan haber ve Volkan'ın yaptıklarından sonra iyice sinirleri gerileyen Asya, elindeki kozu kullanmak için harekete geçti. Derin özel hayatı hakkında söylediklerinden sonra iyice sinirlenen Asya, soluğu Gönül'ün yanında aldı. Bu haberleri yaptıran kişinin Gönül olduğunu bilen Asya, Volkan'ın kendisine geri dönmek için yalvardığı ve öpmeye kalkıştığı videoyu Gönül'e izleterek tehdit etti.

Öte yandan annesinin Nil'le konuşmalarını duyan Selçuk, Asya'dan yardım istemeye gitti. Annesinin son evre kanser olduğunu öğrenen Selçuk, Asya'dan bu konu hakkında bilgi almaya gitti. Asya ise ona son zamanlarında annesinin yanında olmasını tavsiye etti.

Editör: Wan Haber