Kanal D ekranlarında Bu Akşam 17.00 yeni bölümü ile izleyicinin karşısına çıkacak olan Sadakatsiz dizisinden yine mükemmel bir bölüm geliyor. Etkileyici sahnelerle dolu geçen Sadakatsiz dizisinin bölümlerine bir yenisi daha ekleniyor.

  • Asya'nın uzaklaşması Volkan'ı hiç de tahmin etmediği kadar büyük bir çıkmaza sürükleyecektir.
  • Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen'in başarılı performansları ile adeta izleyiciyi ekranlara kilitleyen Sadakatsiz dizisinde Ali karakterine hayat veren çocuk oyuncu Alp Akar da etkileyici oyunculuk sergilemeye devam ediyor.
  • Yeni bölümde Ali karakterine hayat veren çocuk oyuncu Alp Akar'ın performansı adeta göz dolduracak.

 Peki Bu Akşam Sadakatsiz Dizisinin 17 Yeni Bölümünde Neler Yaşanacak? İşte Bütün Detaylar...

* Asya’nın almış olduğu karar herkesi şoka uğratırken, derin çok büyük bir zafer elde ettiğini inanacaktır.

 Asya artık gitmeye karar vermiştir, Derinden Gelen son hamle ile geri adım atacak. Asya'nın Savaşı artık Volkan ile değil Derin ile başlayacak bundan sonra

* Selçuk ile Hicran’ı bir araya getiren kaçınılmaz yüzleşme, hiç beklenmedik karşılaşmalarında habercisidir. *Asya'nın uzaklaşması, Volkan’ı hiç düşmediği kadar büyük bir çıkmaza düşürecektir, sonuçları ise oldukça sarsıcı bir şekilde ortaya çıkacak.

Derin, Ali için çaba göstermeyi devam ederken, dengeleri bir kez daha değiştiren gelişme meydana gelecek.

Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğunda oturduğu Sadakatsiz dizisinin senaryosunu ise Dilara pamuk ile Kemal Hamamcıoğlu uyarlıyor. Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü bu akşam yeni bölümü ile 20:00’da Kanal D'de!

Editör: Wan Haber