Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizileri arasında yer alan Sadakatsiz dizisi yeni bölümü ile çok konuşulacak! 2020 Ekim ayında yayın hayatına başlayan Sadakatsiz dizisi hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile büyük bir ilgi görerek reyting sıralamalarında da oldukça büyük başarılar elde ediyor.

Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir izleyici kitlesi edinmeyi başaran Sadakatsiz dizisi bu akşam 31. bölümü ile sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Gerilim ve dram türüyle izleyicileri heyecanlandıran Sadakatsiz dizisinin sezon finali bölümünde gerçekleşecek olaylara çok şaşıracaksınız! Sadakatsiz dizisi sezon finali ile uzun bir süre sosyal medya platformları da dahil olmak üzere her alanda çok konuşulacak!

Med Yapım ve Mednova şirketleri tarafından ortak olarak yürütülen Sadakatsiz dizisinin sezon finali 2 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğunda oturduğu dizi bildiğiniz gibi İngiliz yapımı olan Doctor Foster dizisinden uyarlanmıştır.


Sadakatsiz sezon finalinde neler olacak?
Derin'le konuşmak isteyen Asya evine kadar gidiyor. Asya'nın konuşma teklifini kabul eden Derin'e ise annesi Gönül karşı çıkıyor fakat Derin, Asya'yla konuşma konusunda kararlı davranıyor. Uçurumda ölümle burun buruna gelen Derin ve Asya ise yaşam mücadelesi veriyor!


Sadakatsiz dizisinin oyuncu kadrosu:
Asya Yılmaz (Cansu Dere)
Volkan Arslan (Caner Cindoruk)
Derin Güçlü Arslan (Melis Sezen)
Haluk Güçlü (Burak Sergen)
Derya Samanlı (Özge Özder)
Turgay Güngör (Kenan Ece)
Bahar (Yeliz Kuvancı)
Gönül Güçlü (Gözde Seda Altuner)
Melih Komiser (Ali İl)
Ali Arslan (Alp Akar)

Editör: Wan Haber