Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi yeni bölümü ile yine nefesleri kesmeye hazırlanıyo! Doctor Foster dizisinin uyarlaması olan dizinin yeni bölümünde yaşanacak olan gelişmeler izleyicileri şok edecek! 


Her Çarşamba akşamı izleyiciyi ekrana kitlemeyi başaran Sadakatsiz yine oldukça çok konuşulacak olan bir bölüm ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor! Volkan ve Derin arasında yaşanacak olan gelişmeler izleyiciyi çok ama çok şaşırtacak!


Med Yapım ve Mednova yapım tarafından yapımcılığı yapılan dizinin yönetmen koltuğunda ise Neslihan Yeşilyurt bulunuyor. Kadrosunda Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Kenan Ece, Burak Sergen, Özge Özder, Yeliz Kuvancı, Mahmut Gökgöz ve Ali İl gibi isimlerin yer aldığı dizi hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile herkesten tam puan alıyor!


Sadakatsiz dizisi 29. bölümde neler olacak?
Kendisini kaçıran kişinin Asya olduğunu polise anlatan Derin için artık son geri sayım! Elinde sesli bir kanıt dosya bulunduran Asya, Derin ve Volkan'ın evine giderek tüm bunların aslında Derin'in planı olduğunu ortaya çıkarıyor! Kendisini Asya tarafından kaçırıldı olarak gösteren Derin için Ali ise "Derin cezasını çekmeli" diyor. Ali'ye "Kendi yeğenini ellerinle hapse mi yollayacaksın?" diye tepki gösteren Gönül'e ise "Bu benim görevim" diye karşılık veren Ali sözünde duracak mı? Derin'in yanına giden Ali ise bütün emniyeti parmağında oynattığını söyleyerek Derin'e büyük bir tepki gösterir. Hata yaptığını kabul eden Derin, Asya hakkında verdiği ifadeyi de değiştireceğini söyler. Ali ve Derin'i uzaktan izleyen Volkan evden çıkmaya hazırlanırken "Siz bu meseleyi aile arasında halletmelisiniz" diyerek Derin'i şok eder!


Sadakatsiz yeni bölümü ne zaman?
Heyecanın dorukta olduğu Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü bu akşam (12 Mayıs) saat 20.30’da Kanal D ekranlarında yer alacak! Ayrıca dizinin yeni bölümünde ünlü oyuncu Bennu Yıldırımlar’ın yer alıp almayacağı ise büyük bir merak konusu oldu!

 

Editör: Wan Haber