Kanal D ekranlarında yayınlanan sadakatsiz dizisinde dün akşam ekrana gelen bölümünde hayatı altüst olan Asya hastaneden kovuldu. Derinin kaybolması dengeleri değiştirdi. Peki Derin’i kim kaçırdı?

Sadakatsiz yeni bölümde, bataklıkta bulunan kadın cesedinin Derin'e ait olmadığı ortaya çıktı. Diğer yandan ise polis araştırmasını genişletirken, kurye tarafından Asya adına gelen paket ortalığı karıştırdı. Asya, gelen paketi açtı ve içinde kamera görüntülerinin olduğu bir hafıza kartı çıktı. Volkan ve Asya'nın güvenlik kamerası görüntülerinin yer aldığı hafıza kartını ise Asya polise teslim etti.

Volkan, Derin'in bulunması ve Asya'nın aklaması konusunda Selçuk'tan yardım istedi. Bunun karşılığında ise Volkan, Selçuk'un çok işine yarayacak bir akıl verdi Volkan ve Selçuk güçlerini birleştirerek, Derin'in en son konuştuğu adamı buldular. Bununla da yetinmeyen Selçuk iz sürmeye devam etti.

Derin Hamile

Polisler Derin hakkında araştırma yaparken beklenmedik bir durum da ortaya çıktı. Derya, hastane kayıtlarına baktığı sırada Derin'in hamile olduğunu öğrendi. Derya, bunu Volkan'a söylemeye kalktı ancak gizlilikten dolayı cesaret edemedi.

Hakkında Volkan ve Derin'den dolayı bir sürü haberler çıkan Asya'nın itibarı ciddi şekilde sarsılmaya başladı. Asya hastane yönetimi tarafından işinden kovuldu. Bunun ardından vakıftan da kovulan Asya, adeta yıkıldı. Yaşananlardan dolayı kendini suçlamaya başlayan Asya, başından beri bu olanlara Volkan'ın ve kendinin sebep olduğunu söyledi. Vicdan azabı çeken Asya gözyaşlarına boğuldu.

Volkan ise o anlarda Asya'ya olan sevgisini bir kez daha ilan etti. Volkan, Derin'le tanıştığı ilk günden bu yana kadar Asya'yı hep sevdiğini söyledi. Volkan'ın "Derin'i ilk günden beri aldatıyorum. Çünkü ben seni sevmekten hiç vazgeçtim" sözleri üzerine Asya "Senden nefret ediyorum" dedi.

Derine ne oldu?

Tüm bunların ardından bölümün son sahnesinde Derin'i kaçırıldığı ortaya çıktı. Elleri ve ayakları bağlanan Derin, bir evin salonunda yerde otururken görüldü. Derin'e ne olacağı ise yeni bölümde ortaya çıkacak.

Editör: Wan Haber