Özge özpirinçi ile beraber başrollerde bulunduğu kadın dizisi üç sezon boyunca reyting rekorlarını alt üst etti ve her kesim tarafından ilgi ile izlendi.

Kadın dizisinde öldü olarak sanılan Fakat çok sonradan tekrar meydana çıkan Sarp'a başta izleyici bu kadar zaman Neredeydin İki çocuğunu karını bırakıp gittiğin diyerek Caner Cindoruk’un Hayat verdiği Sarp karakterine İsyan bayrağını açmıştı ve en başta sevilmemişti.

Bahar’ın yaşamış olduğu onca sıkıntıya, acıya rağmen yaşadığı halde niçin gelip olup olmadığı hususunda da bir hayli eleştiri yapılmıştı.

Fakat Gerçeği çok sonradan ortaya çıkmıştı Sarp’ın denize düştükten sonra hafızasını kaybettiği hatırlamaya yavaş yavaş başladıktan sonra eşi ve çocuklarının yangında öldükleri kendisine söylenmişti. Sonradan hikaye ortaya çıkınca Sarp’ı izleyici yavaş yavaş sevmeye başladı.

Sadakatsiz dizisinde ise hiç kimsenin sevmediği ve kolay bir şekilde sevemeyeceği bir karaktere can veren Caner Cindoruk Volkan karakterini oynuyor. Volkan, o kadar sahtekar, yüzsüz, Kurnaz bir adamdır ki izleyenler adeta televizyon ekranına terlik atmak istiyorlar o derece gıcık bir adamı oynuyor.

Tabii Bütün bunlar senaryo gereği... Ama diğer taraftan da Caner Cindoruk’un çok başarılı bir oyunculuğu zaten büyük bir etken. Caner Cindoruk 1 sezon önce sarp ile sevilmeye başlamışken, şimdi Volkan ile tekrar nefret edilen bir karakter ile ekranlarda boy gösteriyor.

ünlü oyuncu YouTube'de yayınlanan bir Canlı sohbete hayranlarının kendisine yöneltmiş olduğu soruları yanıtladı. Dizide oynayan Melis Sezen ile beraber keyifli bir sohbet gerçekleştiren oyuncuya bir izleyici Sarp Çeşmeli mi Volkan mı? sorusunu yöneltti.

Cindoruk,  Sarp Çeşmeli kötü gibi görünüyordu, Fakat o kadar iyi o kadar saf bir karakterdi ki ama Volkan' da oynaması bir oyuncu olarak çok keyifli bir karakter Bence şeklinde yorum yaptı.

Editör: Wan Haber