Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinin 50. bölümünde yaşanacak olaylar herkesi çok şaşırtacak! Her hafta yayınlanan bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünde yaşanacak olaylarda çok eski bir olay gün yüzüne çıkacak ve herkes şoke olacak!


Med Yapım ve Mednova tarafından yapımcılığı yapılan Sadakatsiz dizisinin yönetmen koltuğunda ise Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk tarafından senaryosu yazılan dizi yayınlandığı ilk haftalardan beri en çok takip edilen dram dizileri arasında yerini alıyor!


Sadakatsiz 30. bölümde neler olacak?
Asya ailesinin geçmişinden gelen sürpriz bir misafirle karşılaşır. Geçmişiyle ilgili şok edici bir gerçek öğrenen Asya özellikle babasıyla ilgili olan bu sırlara çok şaşıracak. Asya ile uzun bir sohbet gerçekleştiren bu misafir büyük sırları açığa çıkararak herkesi şaşırtacak. Asya'nın bu misafirle konuşmasını ise Derin duyacak ve koz olarak Asya'ya karşı kullanacak mı?


Sadakatsiz dizisi ne zaman sezon finali yapacak?
Büyük bir ilgiyle takip edilen Sadakatsiz dizisinin ne zaman sezon finali yapacağı tüm izleyiciler tarafından çok merak ediliyor. Dizinin önümüzdeki haftalarda Kanal D ekranlarında sezon finali bölümü ile ekranlarda yer alması bekleniyor.


Sadakatsiz dizisinde yer alan oyuncular kimler?
Cansu Dere (Asya)
Caner Cindoruk (Volkan)
Melis Sezen (Derin)
Burak Sergen (Haluk)
Özge Özder (Derya)
Eren Vurdem (Mert)
Yeliz Kuvancı (Bahar)
Olcay Yusufoğlu (Serap)
Nazlı Bulum (Nil)
Gözde Seda Altuner (Gönül)
Emir Taro Tekin (Selçuk)
Alp Akar (Ali)
 

Editör: Wan Haber