Çarşamba Akşamları Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden Sadakatsiz birisi bu akşam 27 yeni bölümüyle ekranlarda olacak.

Başrollerinde Caner Cindoruk, Cansu Dere, Melis Sezen'in oynadıkları dizi bu akşam ekranlara gelecek.

Sadakatsiz 27. Bölüm Fragmanı İzle!

  • Derinin yaşamış olduklarını daha fazla kaldıramayacak Volkan'ı evden kovdu ekranlara gelirken, iyice çığırından çıktı ve evde her şeyin adeta birbirine girdiği sahnede Asya'nın ortaya çıkması ise çok şaşırtıcı bir durumu ortaya çıkarmıştı.
  • Derin ile Volkan arasında çok çetin bir Tartışmanın meydana geldiği evdeki bu dağınıklıktan anlaşılıyor fakat Asya'nın evde tam olarak ne aradığı ise bir başka muamma!
  • Her hafta yeni bölümü ile izleyenlerin karşısına çıkan ve heyecan dolu dakikalar yaşatan Sadakatsiz dizisinin bu akşam da çok çarpıcı gelişmelere sahne olacağı fragmandan belli oluyor.
  • Volkan ile derinin evine gelen Asya görmüş oldukları karşısında ne yapacak?
  • Derin ise nasıl bir intikam planı hazırlıyor?
  • Bu soruların cevabını bu akşam yeni bölümde görebilirsiniz.

Melis Sezen'in Hayat verdiği Derin karakteri Instagram sayfasından bu sefer çok fena notunu paylaştı ve şimdiden seyircinin kafasını karıştırmayı başardı.

Gerilim dolu dakikaların bir an olsun eksik olmadığı Sadakatsiz dizisinin bu akşam ekranlara gelecek 51. Yeni bölümünde izleyicilerin ağzını açıkta bırakacak çok değişik senaryolar işlenecek.

Sadakatsiz dizisinin bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanacak 51. yeni bölümünü sakın kaçırmayın!


 

Editör: Wan Haber