Çarşamba Akşamları Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden Sadakatsiz dizisinin 22. Yeni bölümü fragmanı ekranlara geldi. izleyicilerin içinin yağları resmen Eridi Böylelikle... Volkan, Asya'da Ali ile beraber akşam yemeğindedir. Tekrardan bir aile görünümü ortaya çıktı. Asya erkek egemenliği olarak görülen oyun hususunda bire yeteneklidir. Volkan'ın tekrardan aile olabilme hissiyatını ifade eden sözleri, geçmişe midir dönüyoruz? Sorusunu akıllara getirdi.

Başrollerinde Caner Cindoruk, Cansu Dere, Melis Sezen gibi önemli oyuncuların oynadıkları Sadakatsiz dizisinin Geçen hafta ekranlara gelen 21. bölümü ile bütün kategorilerde reytinglerde bir miktar düşüş yaşanmıştı. Özellikle de aynı gün ATV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden kuruluş Osmanlı 49. yeni bölümü ile ekranlara gelmişti ve Sadakatsiz dizisini geçmişti reytinglerde…

Sadakatsiz 22. Yeni Bölüm Fragmanı İzle!

Yeni bölüm fragmanı sürpriz bir şekilde sonlanabilir. Volkan, Asya'ya 'hiç ayrılmamış gibi değil mi?' Diye soruyor. Asya ise bu soruya cevap vermiyor. Fakat bu buluşmada Asya'nın Volkan'ın ne söyleyeceği Tabii ki dizinin gidişatını da önemli derecede etkileyecek gibi görünüyor. Sadakatsiz dizisinin 22. yeni bölüm fragmanını izleyenler bu sahnelere oldukça şaşırdı. Ayrıca Volkan'ın, Sürüne Asya'nın yanına gelmesi ise pek çok kişinin içinin yağlarını eritti.

Sadakatsiz 22. yeni bölüm bu akşam Kanal D'de

Editör: Wan Haber