Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen'in oynadıkları ve Kanal D'nin Fenomen projelerinden birisi olan Sadakatsiz dizisi, her hafta adeta milyonlarca izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. En son oyuncu kadrosuna Sinan karakteri ile Cemal hünal'ın da katılım sağladığı dizide artık olayların ardı arkası kesilmiyor.

  • Derin ile Asya arasında Geçmiş olan bir konuşma ise izleyicilerin adeta içinin yağlarını eritecek cinsten…
  • Asya ile Sinan arasında herhangi bir ilişki meydana geldiği ya da yaşandığı manşetlere konu olacak, derin ve Volkan da bu durumu beraber okuyacak, derin, Asya'ya laf atmak isterken arefe Asya'nın kapak gibi biri sözü ile ölecek hala kalacak.
  • Sinan ile beraber açılış amacı ile katılım sağlayan Asya'nın yeni ilişki haberi gazetelere yansıyarak bütün şehri artık yayılmıştır, bu durumu gören derin ise oldukça sevinecek. Asya'ya imalı bir şekilde laf sokmaya çalışacak fakat Asya'nın, derinin konuşmalarına tahammülü artık kalmamıştır.
  • Derin, Asya'da yönelik; Bakarsın bu sefer senin için işler yoluna gider. Şeklinde konuşunca, Asya ise tam bir kapak olacak biçimde; Sinan, volkan gibi bir kadın ile beraber iken başka bir kadın ile yasak aşk yaşayacak kadar ahlaksız değildir belki mi demek istedin. Der.

Bomba gibi 21. yeni bölümü ile bu akşam Kanal D ekranlarında saat 20:00'da yayınlanacak olan Sadakatsiz dizisinin macerasını Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber