Ekranlardaki yaprak dökümü devam ediyor. Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs salgını Türkiye'yi de etkisi altına alınca bazı dizi setleri çekimlere ara vererek önlem aldı. Çekimleri devam eden dizilerin oyuncuları ise durumdan oldukça rahatsız. Sağlığın her şeyin önünde olduğunu yapımcılara anlatmaya çalışan oyuncular isyan bayrağını çekti.

Star TV ekranlarında yayımlanan Güvercin dizisinin final kararında da koronavirüsün etkili olduğu iddia edildi. Dizinin düşük reytingler yüzünden final kararı aldığı söylense de kulislerde corona virüsü korkusunun bu kararda etkili olduğu konuşuluyor.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında birçok dizi seti durdurulsa da Güvercin dizisinin çekimlerinin koroknavirüs salgınına rağmen devam etmesi kriz çıkardı.

Çekimlerin devam etmesi dizi setinde gerilimi arttırdı. İddialara göre, dizinin başrol oyuncusu Mehmet Ali Nuroğlu, koronavirüs nedeniyle çekimlerin iptal edilmemesini gerekçe göstererek çalışmayı bıraktı.

Yapılan final açıklamasında bu iddia hakkında bir bilgi verilmese de dizinin reytinglerinin final yapacak kadar kötü olmadığı biliniyor. İNTERNTHABER

Editör: Wan Haber