TRT1 ekranlarında iki sezon boyunca izleyicilerle buluşan Vuslat isimli dizi geçen sene başlarında ekranlara veda etmişti. Kadir Doğulu ile Devrim Özkan’ı başrolde bir araya getiren dizide Altan karakterine hayat veren isim ise Barış Kışlak olmuştu. 2011 senesinde Alemin Kralı dizisi ile başlamış olduğu oyunculuk kariyerinde Umutsuz Ev Kadınları başta olmak üzere Muhteşem Yüzyıl, Kaçak gibi çeşitli projelerde bulunan Barış Kışlak sonrasında ise Kara Sevda dizisinin Adem’i olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

En son Geçtiğimiz sezon sona eren Vuslat dizisinde Alkan Öztürk’e can veren ünlü oyuncu yeni seneyi yeni dizi ile karşılıyor. Kışlak, Show TV ekranlarında sevilen dizi Ramo da yerini alacak.

Cuma akşamları yayınlanan aksiyonu bol olan Ramo dizisinin reytingleri de iyi bir şekilde gidiyor. Oyuncunun dizide Cabbar karakterine Can vereceği de ortaya çıktı.

Olgun Şimşek’in Ramo dizisine veda etmesi ile beraber Ramo dizisinin oyuncu kadrosuna yeni katılım sağlayan Barış Kışlak karakterinin bundan sonraki bölümlerde Ramo dizisinde nasıl bir etki yaratacağı merak edilmeye başlandı.

Ramo yeni bölümü Cuma akşamı Show TV’de sizlerle beraber olacak!

Editör: Wan Haber