Show TV ekranlarında yayınlanan Ramo dizisi kadrosuna güçlü isimler almaya devam ediyor. Son olarak kadrosuna ünlü oyuncu Hülya Gülşen’i  aldı.

Dizide hangi rolde oynayacak?

Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in yer aldığı Ramo, güçlü kadrosuna usta oyuncu ile devam edecek. Hülya Gülşen, yeni katılacağı dizide, görme engeli olan profesör Tezer Bilen'e hayat verecek. Fizik profesörünü canlandıracak olan Gülşen'in hangi bölümle ekrana geleceği ise netlik kazanmadı.

Hülya Gülşen kimdir?

14 Eylül 1965 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Hülya Gülşen, Ankara Devlet Konservatuarı'na, özel bir sınavla 14 yaşında girdi. Tiyatro serüveni resmi olarak 1979 yılında Ankara Devlet Konservatuarı'na girmesiyle başlayan ünlü oyuncu, konservatuvarda okurken aynı zamanda dışarıdan liseyi de bitirdi.1984 yılında bitirdiği Ankara Devlet Konservatuarından sonra Devlet Tiyatrolarına katıldı. Oyunculuğun yanı sıra seslendirmen ve oyuncu koçluğu gibi faaliyetlerde de bulunan Hülya Gülşen, Hadi İnşallah, Çalıkuşu, Unutursam Fısılda, Asla Vazgeçmem gibi önemli yapımlarda yer aldı.

Editör: Wan Haber