Cuma akşamları Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden Ramo dizisi bu akşam 34. yeni bölümü ile sizlerle beraber olacak. Heyecan dolu tanıtım fragmanında Ramo’nun masasının başına oturması dikkatleri üzerine çekiyor. Sibel ile kavuşmuş oldukları anlar ise izleyenleri oldukça derinden etkiliyor.

Uzun zamandır Sibel ile Ramo’nun uzak olmalarına üzülen seyirciler ikilinin bir araya gelmesi ile beraber rahat bir nefes aldı. BKM yapımcılığını, Çağatay Tosun'un ise yönetmenliğini üstlendiği, Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ile Birol Tezcan senaryosunu Kaleme aldığı, Murat Yıldırım'ın başrolde oynadığı Ramo dizisinde Ayrıca Esra Bilgiç, Emre Kınay, İlker Aksum ve, Mehmet Yılmaz Ak, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, efsane oda gibi ünlü oyuncular oynuyor.

Ramo’da En Son Neler Olmuştu?

Ramo, Sibel'in hala hayatta olduğunu ve kendisini Mazhar'ın kaçırdığını öğrenmiştir. Müjdeli haberi Serdengeçti’lerin mekanında paylaşan Ramo, Sibel'i tekrar geri kazanmak amacıyla planını kurmaya başladı. Mazhar ve diğerleri gibi oyna da dahil olmuş olan Ramo planını adım adım işlemeye başladı.

Yıldırım'a, Mazhar’ı aratarak Siz beni bırakmasını istedi. Yıldırım, istemiş olduğunu yapmak zorunda kalınca Sibel'e, Mazhar'ın elinden kurtulmayı başardı. Mazhar, Sibel'im gitmesin ama olmadı fakat Ramo’nun Yıldırım ile işi bitmemiştir. Sibel'in kurtulması ile beraber İstediğini elde etmiş olan o Ramo, büyük patron Yıldırım'ın işini bitirdim.

Ramo dizisi bu akşam yeni bölümü ile saat 20:00’ da Show TV ekranlarında sizlerle beraber olacak bu heyecanlı bölümü Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber