Show TV’nin ilgi ile izlenen dizisi, BKM imzasını Taşıyan Ramo projesinin dün akşam ekranlara gelen yeni bölümü yine büyük bir ses getirmeyi başardı. Ramo ile Cihangir arasında meydana gelen savaşta beklenen hesaplaşma nihayetinde yaşandı ve finalde Ramo Cihangir’i öldürerek intikamını Böylelikle almış oldu. Cihangir karakterine hayat veren usta oyuncu Olgun Şimşek diziye veda ederken heyecanın hız kesmediği bölüm sosyal medya platformlarında da gündem olmayı başardı.

Show TV’nin büyük bir beğeni ile izlenen Fenomen dizilerinden Ramo’nun dün akşam ekranlara gelen bölümünde Ramo, Cihangir'in işini bitirerek intikamını aldı. Cihangir yani Olgun Şimşek, karşısına çıkan Ramo’yu terapi odasına götürerek öldürecekken meydana gelen beklenmedik gelişmeler herkesi şaşırttı   Ramo’ya doğrultmuş olduğu silahının boş çıkması ile beraber ihanete uğradığını anlayan Cihangir’in sonunu Ramo getirdi. Ramo, Cihangir'i öldürdü ve Cihangir karakterine hayat veren Olgun Şimşek Böylelikle Ramo dizisine Veda etmiş oldu.

Ramo’dan Cihangir’e Tuzak!

Ramo’yu tuzağa düşürmeyi Başaran Cihangir onu öldürmek amacıyla korumalarını gönderdi fakat Ramo, Cihangir’in adamlarından kurtulmayı da başardı ve Sibel’i Kurtarmak amacıyla harekete geçti. Cihangir ise karşısına çıkmakta olan Ramo’yu öldürmek amacıyla terapi odasına getirdiğinde şok bir gelişme yaşandı. Silahını doğrulttuğunda ateş edeceği zamanda silahı önceye tutukluluk yaptı, sonra da boş olduğu anlaşıldı. Böylelikle bütün dengeler tam tersine döndü ve Ramo avantajları eline geçirdi ve Cihangir’in işini terapi odasında bitirdi.

Editör: Wan Haber