Salı günü ekranlara gelen Ramo dizisinin yeni bölüm fragmanı 36 bölüm fragmanını bekleyen izleyici Ramo yeni bölüm fragmanı yayınlanmaması ile beraber Ramo 12 Mart yok mu? Sorusunu sormaya başladı. Ramo 12 Mart neden yok? Sorularının cevabını aramaya çalıştık.

Bu hafta Ramo dizisinin 36. yeni bölümünün sonrasında ve ekranlara gelecek olan yeni bölüm tanıtım fragmanının yayınlanmaması merak edildi. Ramo dizisinin 12 Mart tarihinde ekranlara gelmemesi, planlanan Ramo 36. bölüm fragmanı ekranlara gelmedi. Ramo dizi çekimlerine çok kısa bir ara verildiği açıklandı. Bu durumun sebebi ise Ramo setinde koronavirüsü Vakası görüldüğü açıklandı.

İşte hal böyle iken Ramo dizisi ile ilgili 36. yeni bölüm fragmanı çekilmedi. Stok bölümü olmayan Ramo dizisi bir hafta izleyici ile buluşmayacak. 19 Mart akşamı Ramo dizisi 36. Yeni bölümü ile kaldığı yerden yayın hayatına devam edecek.

13 Mart ekranlara gelecek olan Ramo dizisinin 36 yeni bölümü olmayacağı için yeni bölüm 19 Mart Yani önümüzdeki hafta cuma günü ekranlara gelecek nokta konu ile ilgili gelen son dakika haberi böyleydi.

Editör: Wan Haber