Show Tv'nin sevilen dizisi Ramo her hafta yeni bölümleriyle izleyiciyi ekran karşısına kilitlemeye devam ediyor. Dizinin müdavimleri geçtiğimiz hafta yeni bölümü yayınlanmayan Ramo için merakla araştırma yapıyor.

Peki Ramo bu akşam var mı? 19 Mart Cuma günü Yeni bölüm yayınlanacak mı? İşte Ramo dizisine dair arama yapılan soruların yanıtı...

RAMO'DA SON BÖLÜM NEFESLERİ KESTİ

Ramo dizisi ekranlarda yayınlanan son bölümüyle adeta nefesleri kesti. Ramo hedefine ulaşarak İstanbul'un patronlarını görmeyi başardı. ;Şerif artık deşifre olurken dizide konular alt üst oldu. Ramo bundan böyle ne yapacak. İşte bu konu sabırsızlıkla bekleniyor. 

Kusursuz planıyla Şerif'i ele geçiren Ramo artık tüm sırlara hakim. Ramo Şerif'in ipliğini pazara çıkardı ve Kudret'le yüzleştirdi. Yıldırım'ın boşalttığı patronluk koltuğuna ise Mazhar geçti.

RAMO BU AKŞAM VAR MI? 19 MART SALI

Geçtiğimiz hafta sette yaşanan Kovid salgını dolayısıyla yeni bölümü yayınlanmayan dizinin yeni bölümü 19 Mart Cuma günü ekranlara gelecek. Dizi yeni bölümüyle 19 Mart Cuma akşamı hayranlarıyla yendein buluşacak. 

Editör: Wan Haber