Show TV ekranlarının sevilen dizisi, BKM imzalı Ramo Heyecan ve aksiyon dolu sahneleriyle izleyicileri ekran başına kilitleme devam ediyor. İmkansız gibi görünen ve ucunda ölüm olduğu düşünülen bir görev için Irak’ta gitmiştir. Ondan uzun bir süre haber alamayan ailesi ve Sibel ise her yerde Ramo’yu aramaktadır. Operasyonu başarılı bir şekilde bitiren Ramo Sağ Salim bir şekilde Irak’tan döndü. Fakat ailesi ile Sibel, duymuş oldukları haber yüzünden Ramo'yu öldü sanıyorlar. Sibel, Ramo'nun öldüğünü öğrenince büyük bir şok yaşarken Cihangir’den intikam almaya karar verdi ve bir not bırakarak Cihangir’i öldürmek için harekete geçti.

Yavuz’un hayatına son vererek Fidan’ın öcünü aldı. Fakat bu girişimi ile kendi ölüm Fermanı’nı da imzalamış oldu. Hem Mazhar hem de Cihangir, Ramo’yu bulup öldürmek amacıyla harekete geçtiler.

 Ramo ise kendi hayatını tehlikeye atacak bir karar vererek Mazhar’ı aradı. Mazhar, Ramo’yu aldıktan sonra tam işini bitirecekken Ramo’nun şaşırtan teklifi bir kez de dengeleri altüst etti. Ramo araka giderek uzun zamandır aranan ancak kurtarılamayan profesörü getireceğini söyledi.

Ramo’nun Yeni Bölümünde Neler Olacak?

Ramo'nun 15 Ocak Cuma akşamı ekranlara gelecek olan 28. bölümü tanıtımı gerçekleşti. Ramo'nun kızın elimde diyerek Cihangir’e karşı kozunu kullandığı tanıtım fragmanında hem Cihangir’in hem de Ramo’nun tehlikede olduğu anları büyük merak uyandırıyor.

Editör: Wan Haber