Podyum ve model dünyasında neler oluyor? Türkiye’nin en popüler top modelleri ve mankenleri magazin dünyası ile nasıl bir araya geldi, neler yaşandı? Hepsi ve daha fazlası Models dizisi ile ekranlara gelecek.

Models Dizisi Başrollerinde Kimler Oynayacak?

  • Melisa Aslan
  • Türkan Geyik
  • Melike yalnız
  • Derya Ekşioğlu
  • Sena küçük
  • Merve Yıldırım

Gibi tescilli modeller oynuyor.

Models Dizisi Konusu Nedir?

Modellik ve mankenlik sektörü başta olmak üzere genç kızların top model olmak amacıyla verdikleri uğraşları anlatıyor.

Models Dizisi Yapımcılığını Kim Yapıyor?

Kara film, Serdar Kara’nın yapımcılığını üstlendiği proje 8-bölüm olacak şekilde dijital bir platform açısından çekimlerine başlanacak. Bir model Ajansı’nın ve modellik yarışmasının perde arkasında nelerin meydana geldiğini anlatacak model dizisinde geçmiş senelerin çok ünlü mankenlerin yanı sıra aynı zamanda pek çok ünlü oyuncunun da bulunacağı bir proje olarak karşımıza çıkacak.

Ağır romantik filmlerden tanıdığımız yönetmen Deniz Denizciler yönetmenliğini yapacak Proje danışmanlığını ise Banu Saadet, Asil Çağıl, Ayla Kaymak ve gazeteci Burhan Akdağ yapacak.

Ne Zaman Yayınlanacak?

2021 senesinin mart ya da Nisan aylarında yayınlanması planlanan dizi şimdiden merak konusu olmaya başladı.

Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Dijital platformlarda yayınlanması bekleniyor. Daha kesin bir karar alınmadı. Exxen, Netflix, Blutv,  Puhu TV gibi platformlardan herhangi birinde yayınlanacak.

Ama yine de kesin olarak hangi platformda yayınlanacak ile ilgili herhangi bir gelişme meydana geldiğinde bu satırlardan okuyabilirsiniz.

Editör: Wan Haber