Bu yılın en çok konuşulan yapımlarından birisi de kuşkusuz Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi olacak. Büyük bir heyecanla beklenen Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi hem oyuncu kadrosu hem de konusuyla 2021 senesinin en çok dikkat çeken yapımlarından birisi olacak!

Emre Şahin'in yönetmen koltuğunda oturacağı Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin senaryosunu ise Elif Usman kaleme alacak. Psikolojik ve dram türündeki Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi Charles King'in “Midnight At The Pera Palace“ kitabından uyarlanarak çekilecek.

Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin oyuncuları kimler?
Oldukça farklı bir konusu olan Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin oyuncu kadrosu da çok konuşuluyor! Dizinin başrolünü en son Bizim Hikaye dizisinde yer alan ünlü oyuncu Hazal Kaya ve AŞK 101 dizisinde Osman karakteri ile izleyiciye kendisini sevdiren Selahattin Paşalı paylaşıyor. Dizide yer alacak olan diğer oyuncular ise şu an kesinleşmedi.

Pera Palas'ta Gece Yarısı ne zaman yayınlanacak?
Hayranların büyük bir merakla beklediği Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin yayın tarihi şu an kesinleşmedi. Ancak dizinin 2021 senesi içerisinde yayınlanacağı söyleniyor.

Pera Palas'ta Gece Yarısı nerede yayınlanacak?
Şimdiden büyük bir hayran kitlesi edinen dizi dünyanın en çok takip edilen dijital dizi izleme platformu olan Netflix'de izleyici karşısına çıkacak.

Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin konusu nedir?
İstanbul'un gözde ilçeleri arasında yer alan Beyoğlu'nda bulunan Pera Palas Oteli hakkında bir yazı yazmakla görevlendirilen Esra'nın hayatı bir anda değişecek! Otel odalarından birisinin 1919 yılına açılan bir kapı olduğunu fark eder ve kendisini o yıllarda bulur! Böylelikle Esra, Mustafa Kemal Atatürk'e düzenlenen her türlü siyasi komployu da fark eder ve 1919 yılının oldukça farklı olduğunu görür.

Editör: Wan Haber