TRT 1 ekranlarında oldukça çarpıcı bir dizi geliyor! Tutunamayanlar dizisinin yapım şirketi olan Neden Film imzalı yeni bir dizi ekranlara gelmeye hazırlanıyor! Şu an çekim aşamasında olan dizinin adı ise Dünya Hali olacak. Büyük bir merakla beklenen Dünya Hali dizisinde yer alacak olan başrol oyuncuları ise kısa bir süre önce açıklandı.


Daha önce Seni Çok Bekledim dizisiyle karşımıza çıkan ünlü oyuncu Caner Şahin, Dünya Hali dizisinin başrolünde yer alacak olan isim oldu. Ünlü oyuncuya eşlik edecek olan isim de geçtiğimiz günlerde belli oldu. FOX TV ekranlarında yayınlanan Zümrüdüanka dizisinde Suhandan karakteri ile karşımıza çıkan ve izleyiciden tam not alan Pelin Abay da dizinin kadın başrol oyuncusu olacak.


Osman Nail Doğan, Murat Kaman ve İdris Meydi tarafından senaryosu kaleme alınacak olan Dünya Hali dizisinin ne zaman yayınlanacağı da kısa bir süre önce belli oldu. Osman Nail Doğan'ın yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin Temmuz ayında TRT 1 ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkması bekleniyor. Şimdiden büyük bir heyecanla beklenen dizinin yayın günü ise şu an belli değil. Her bölümü 50 dakikadan oluşması beklenen dizide yer alacak olan diğer oyuncular da henüz açıklanmadı.


Caner Şahin kimdir?
1992 yılında Eskişehir'de dünyaya geldi. İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliğini kazanan ancak daha sonra bölümünü bırakarak İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümüne geçmiş yapmıştır. Caner Şahin daha önce Nefes Nefese, Kuzgun, Seni Çok Bekledim ve Tutsak gibi dizilerde yer almıştır.

Pelin Abay kimdir?
1993 yılında dünyaya gelmiştir.  İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünü kazanmış ve buradan mezun olmuştur. Birçok tiyatro oyununda yer alan Pelin Abay, Gülizar ve Zümrüdüanka gibi dizilerde yer almıştır.

Editör: Wan Haber