Maraşlı dizisi Atv’de,

  • Yasak Elma dizisi Fox TV’de,
  • Sefirin kızı dizisi Star TV’de pazartesi akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

İlk 2 bölümü ile ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Maraşlı dizisinde genç karakterler Alina Boz ile Burak Deniz oynuyor.

Maraşlı dizisi, totalde ve AB kategorilerinde yasak elma dizisini geçerken Diğer taraftan sefirin kızı dizisi de aynı şekilde Maraşlı dizisine dün akşam itibarıyla yenik düştü.

Yasak Elma dizisinde birkaç sezondur Konsept değişikliği yaşanmıyor, sadece oyuncular da bir değişiklik meydana geliyor ve herkes birbirinin arkasından kuyu kazmaya çalışıyor.

 Bu durum Aslında izleyicinin birazdan sıkılıp Pazartesi akşamı yeni başlayan ve ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Maraşlı dizisine yönelmelerine sebep oluyor.

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Sefirin Kızı dizisinin reytingleri dün akşam Maraşlı dizisine yenildi. Çünkü Star TV’deki sefirin kızı dizisinde Neslihan Atagül, sağlık problemleri sebebiyle diziye veda ettiğini sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Maraşlı dizisi dün akşam itibariyle yasak elma ve sefirin kızı dizilerini geride bırakarak reytinglerini artırmayı başardı. Önümüzdeki pazartesi akşamı bütün herkes, Maraşlı dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağını şimdiden merak etmeye başladı.

Editör: Wan Haber