TRT 1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Albülhamid dizisinin yeni bölümünden fragman kısa bir süre önce resmi olarak yayınlandı! Hem konusu hem de oyuncuları ile büyük bir yapım olan Payitaht Albülhamid dizisinin yeni bölümüne çok şaşıracaksınız! Her bölüm heyecanlı ve dramatik sahneleri ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Payitaht Albülhamid dizisinin yeni bölümünde büyük olaylar olacak!

Es Film imzalı Payitaht Albülhamid dizisi 153. bölümü ile bu akşam (28 Mayıs) TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Tarihi-kurgu türünde olan Payitaht Albülhamid dizisinin bu akşamki bölümü yine soluksuz izlenecek! Serdar Akar'ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosu bildiğiniz gibi Uğur Uzunok tarafından kaleme alınıyor. Oldukça iddialı bir oyuncu kadrosuna sahip olan Payitaht Albülhamid dizisi önümüzdeki haftalarda final yapmaya hazırlanıyor!

Payitaht Albülhamid ne zaman final yapıyor?
Tam beş sezondur TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluşan Payitaht Albülhamid dizisi herkes tarafından sevilerek izleniyor. İzmit'te çekimleri gerçekleşen Payitaht Albülhamid dizisi önümüzdei haftalarda ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Büyük bir ilgiyle takip edilen Payitaht Albülhamid dizisi 11 Haziran Cuma akşamı yayınlanacak olan bölümü ile seyircisine veda edecek. 

Payitaht Albülhamid dizisinin oyuncuları kimler?
II. Abdülhamid    Bülent İnal    
Saliha Sultan    Vildan Atasever    
Mahmud Celâleddin Paşa    Hakan Boyav    
Tahsin Paşa    Bahadır Yenişehirlioğlu
Naime Sultan    Duygu Gürcan    
Rus Sefiri    Cem Uras    
Prens Sabahaddin    Kaan Turgut    
Fehime Sultan    Elif Özkul    
Hatice Sultan    Gözde Kaya    
Emanuel Karasu    Ali Nuri Türkoğlu

    

Editör: Wan Haber