Osmanlı Devleti’nin son dönemlerini, Daha doğrusu çöküş zamanlarını anlatan Payitaht Abdülhamid dizisinin bir hayran kitlesi mevcuttur. Özellikle de her hafta yeni bir konu ile gündeme gelen payitaht Abdülhamid dizisi kendi çapında oldukça ilgi ile izlenen yapımların başında geliyor.

TRT 1’in sevilen ve ilgi ile izlenen dizisini 5. sezonunda 135. bölüm ile beraber izleyici karşısına çıkacak olan Erkekli'nin payitaht Abdülhamit dizisine dünyaca ünlü bir Banker olan Ernest Cassel karakteri ile katılacak.

İngiliz Kraliyet ailesinin yakın dostu, Alman maliyesinin danışmanı olan Cassel daha öncesinde de Mısır’da çeşitli görevlerde bulunmuş, kendi şirketleri adına bir sömürü sistemini oluşturmuştur.

 Şimdi Sultan Abdülhamid’in karşısına bir yatırımcı sıfatı ile çıkacaktır. Osmanlı Devleti’nin yeni bir mali düzen ile Yıkılabileceğini düşünüyor. Bu sebeple de müttefikler edilecektir.

Son derece şık, karizmatik ve dünya siyasetine hakim, birikimli bir karakter sahibi olan Altan Erkekli ile payitaht Abdülhamid bu Cuma 135. bölümü ile ekranlara gelecek. Payitaht Abdülhamid dizisinde şok edici gelişmelerde yaşanacak. Bütün bu merak edilen konuları kaçırmamak istiyorsanız payitaht Abdülhamid dizisinin 135. bölümünü izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Editör: Wan Haber