TRT1 ekranlarında yayınlanan iki dizide önümüzdeki haftalarda yayın hayatlarını sonlandıracak! Son yılların en kaliteli dizilerini yayınlayan TRT1 kanalında büyük bir izleyici kitlesine sahip olan iki dizide final bölümleriyle seyirciye veda etmeye hazırlanıyor! 


Tam beş sezondur izleyiciyi soluksuz olarak ekrana kilitleyen Payitaht Abdülhamid dizisi Bülent İnal'ın müthiş oyunculuk performansı ile izleyicileri içine çekiyordu! Yayınlandığı günden beri büyük bir izleyici kitlesine sahip olan dizi önümüzdeki haftalarda final bölümü ile ekranlara gelecek ve seyircisine veda edecek. 


Payitaht Abdülhamid final bölümü ne zaman?
Es Film tarafından yapımcılığı yapılan dizinin son sezonuna bildiğiniz gibi Hakan Bilgin, Cansu Fırıncı, İsmail Hakkı Ürün, Yılmaz Meydaneri, Burak Haktanır, Mehmet Korhan Fırat, Gökşin Saraç, Süeda Çil ve Vildan Atasever gibi isimler de eklemişti. Zengin oyuncu kadrosu ile Sultan Abdülhamid'in saltanatının 20. yılında gerçekleşen olayları anlatan dizi final bölümü ile birkaç hafta sonra ekranlara veda edecek!


Benim Adım Melek dizisi de ekranlara veda ediyor!
TRT1 ekranlarında yayınlanan ve Üs Yapım tarafından yapımcılığı yapılan Benim Adım Melek dizisi de final kararı alan bir diğer yapım oldu. Cem Akyoldaş tarafından yönetmenliği yapılan dizi iki sezondur TRT1 ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Kadrosunda da Nehir Erdoğan, Kutsi, Şerif Sezer, Mustafa Mert Koç, Rabia Soytürk, Ulvi Kahyaoğlu, Ece Özdikici gibi isimlerin yer aldığı dizi seyircisi ile vedalaşıyor.


Benim Adım Melek dizisi final bölümü ne zaman?
Konusu ile herkesi duygulandıran Benim Adım Melek dizisinin final tarihi kısa bir süre önce belli oldu. İlk sezon bölümlerinde büyük reytingler alan dizi 19 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanacak olan final bölümü ile ekranlara veda edecek.

Editör: Wan Haber