TRT 1 kanalında yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinin izleyicilerini duygulandıracak bir final bölümü geliyor! Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Payitaht Abdülhamid dizisi, 4 Haziran Cuma akşamı yayınlanacak olan bölümü ile ekranlara veda etmeye hazırlanıyor!

Tam beş sezondur TRT 1 ekranlarında yayınlanmakta olan Payitaht Abdülhamid dizisi Es Film tarafından yapımcılığı yapılıyor. Osman Bodur ve Uğur Uzunok tarafından senaryosu kaleme alınan dizinin yönetmen koltuğunda ise Emre Konuk, Serdar Akar ve Doğan Ümit Karaca oturuyor. 2017 yılından beri TRT 1 ekranlarında yayınlanan dizi artık yayın hayatını sonlandırıyor!

Unutulmaz bir final bölümüne imza atmaya hazırlanan Payitaht Abdülhamid dizisi, 4 Haziran Cuma akşamı saat 20.00'de yayınlanacak olan bölümü ile seyircisine veda edecek. 

Payitaht Abdülhamid final bölümünde neler olacak?
Paşalık mevkisinden azlettiği Tahsin Paşa'ya özel bir görev veren Sultan Abdülhamid'in son günlerine doğru geliniyor. Mahmut Paşa ise Paris'te yaşamaktadır ve kaldığı otel odasında yaşamını yitirir. Yaşamının son günlerini Beylerbeyi Sarayı'nda geçiren Sultan Abdülhamin'in yanında ise onu bir an bile yalnız bırakmayan Saliha Sultan vardır.

Payitaht Abdülhamid dizisi oyuncuları:
I. Abdülhamid    Bülent İnal    
Saliha Sultan    Vildan Atasever    
Mahmud Celâleddin Paşa    Hakan Boyav    
Tahsin Paşa    Bahadır Yenişehirlioğlu    
Naime Sultan    Duygu Gürcan    
Rus Sefiri    Cem Uras    
Prens Sabahaddin    Kaan Turgut    
Fehime Sultan    Elif Özkul    
Hatice Sultan    Gözde Kaya    
Emanuel Karasu    Ali Nuri Türkoğlu    
Ahmet Celalettin Paşa    Cem Uçan    
Avlonyalı Mehmed Ferid Paşa    Yılmaz Meydaneri    
Kristaphor Mikaelyan (Mika)    Hakan Bilgin    
Manyasizade Refik Bey    Ali Buhara Mete    
Ali Osman    Arben Akış    
Tüfekçi Tahir Paşa    Burak Ergün    

Editör: Wan Haber