Başarılı oyuncu Özcan Deniz ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor! En son Star TV ekranlarında yayınlanan başrolünü Sen Anlat Karadeniz dizisinin yıldızı İrem Helvacıoğlu ile birlikte paylaştığı Seni Çok Bekledim dizisiyle karşımıza çıkan Özcan Deniz şu sıralar yeni dizi projesi üzerinde sıkı bir şekilde çalışıyor. Seni Çok Bekledim dizisinin beklenen reyting başarısını gösteremediği için 13. bölümde final yapmasıyla köşesine çekilen ünlü oyuncu yeni projenin hazırlıklarını yapıyor.

Senaryosunu da Özcan Deniz'in kaleme aldığı Seni Çok Bekledim dizisinin finali Nisan ayında yapılmıştı. Partner olarak da birçok kişi tarafından uyumsuz olarak görülen Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu ikilisi sosyal medya platformlarında çok eleştirilmişti. Dizinin final yapmasının ardından başka projelere yönelen ikili ise birbirlerini sosyal medyada takipten çıkmıştı.

Filmini diziye dönüştürüyor!
Başarılı oyuncu/senarist Özcan Deniz'in şu sıralar üzerinde çalıştığı proje ise ortaya çıktı. Usta oyuncu, gazeteci Birsen Altuntaş'ın yaptığı habere göre 2015 yılında yazıp ve yönettiği başrollerini ise Şükrü Özyıldız ve Ayça Ayşin Turan'ın paylaştığı Sevimli Tehlikeli filminin dizi adaptasyonu üzerinde çalışmaya başladı. Filmin dizi versiyonu ne zaman yayınlanacak henüz bilinmiyor.

Sevimli Tehlikeli filminin konusu nedir?
Henüz bebekken beşiğinden kaçırılan Zeliş, kötü amaçları olan bir adamı babası bilerek büyür. Zengin ve lüks yaşamın ona göre olmadığnı fark eden Zeliş bir o kadar da uçarıdır. Zarok ise yıllar önce Zeliş'in kaçırılmasına yardım etmiş bir hırsızdır. Büyük bir vicdan azabı çeken Zarok'un tek isteği yıllar önce kaçırdığı o bebeği bulup gerçek anne ve babasına kavuşturmaktır. Karşısına Zeliş'in çıkmasıyla her şey çok daha farklı ve zor olacaktır.

Editör: Wan Haber