2019/2020 sezonunda Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Afili Aşk isimli romantik komedi dizisinde ön plana çıkmayı Başaran güzel oyuncu Burcu Özberk, 2020-2021 sezonunda ise Fox TV ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Çocukluk isimli dizideki Ayşegül karakterine hayat veren Burcu Özberk Erdal Beşikçi ile beraber aynı sette yer almanın keyfini yaşadı.

Bundan yıllar önce de Erdal Beşikçioğlu ile beraber sette oynayan ve bu durumdan çok şey öğrendiğini dile getiren Burcu Özberk açısından Bu ikinci bir buluşma oldu. Tecrübelerini artırma hususunda da iyi bir fırsat yakaladığını dile getiren güzel oyuncu Burcu Özberk, dizi reytinglerinin düşüklüğü sebebiyle yalnızca 11 bölüm sürebildi.

Şimdilerde ise ünlü oyuncu dinlenme dönemi yaşıyor. Burcu Özberk Instagram platformundan yeni bir proje müjdesi verdiği hayranları oldukça şaşırdı ve heyecanlandı. Yine aynı şekilde sette ve çekimlerde bulunan oyuncunun bu projesiyle hayranları tarafından merak ediliyor.

Güzel oyuncunun yüzü olduğu marka için yeni bir reklam filmi çektiği ortaya çıktı. Çekimlerin perde arkasında ise kısa bir Video paylaşımını gerçekleştiren güzel Oyuncu Burcu Özberk, yeni sürprizler geliyor diye altına yazdı. Takipçileri ise ünlü oyuncuyu yeniden dizilerde görmek istediklerini dile getiren çeşitli yorumlarda bulunuyorlar.

Güneşin Kızları, çocukluk, Afili Aşk derken Yıldızı iyice parlayan oyuncu Burcu Özberk’in bundan sonraki sürprizinin ne olduğu şimdiden merak edilmeye başlandı.

Editör: Wan Haber