Onur Büyüktopçu, gelinim mutfakta adındaki programdan ayrıldıktan sonra kafasını dinlemek amacıyla biraz çalışmalara mola verdi.

Oyuncu, Kiralık Aşk dizisinde koriş karakteri ile öne çıktıktan sonra Yeni bir dizide yer almayarak hayranlarını Bir Hayli özlemişti.

  • Yemekteyiz
  • Damat Bayıldı
  • Çarkıfelek
  • Gelinim mutfakta

İsimli programların sunuculuğunu yapan ünlü oyuncu, şimdilerde hem Dinleniyor hem de zayıflamaya çalışıyor, Yeni bir yöntem ile kilo verme gayretini dile getiren Büyüktopçu “Ben tembel tembel bir adamım, diyetle olacak iş değil” diye konuştu.

Kiloları biraz fazla kaçırdığını itiraf eden oyuncu mide ameliyatı olmayı da kabul etmedi. Şimdi bir işinin olmadığını yeni teklifler bulunduğunu ifade eden Büyüktopçu, pandemi sürecinde de ciddi kilo aldığını ve bunu vermeye gayet kararlı olduğunu dile getirdi.

Dizi filmlerinde oynamak İstediğini söyleyen Onur Büyüktopçu artık bir dizide bulunmayı arzu etmesine rağmen şu anda öyle bir havasının olmadığını, neye karar vereceğini de bilmediğini ifade etti.

Program yapma ile dizide oynama arasında karar veremediğini belirten oyuncu, yeni dijital platformlarda da iş yapabileceğini fakat kararsız olduğunu dile getirdi. Daha öncesinde kamera arkasında bulunduğu hatırlatılan Onur Büyüktopçu oyunculuk mu yoksa kamera arkası mı zor? Sorusunu ise şöyle yanıt verdi.

Kamera arkası daha zor oyuncularla uğraşmak çok zor Vallaha ben oyuncuyum 22 yıldır yapıyorum oyuncu için bile cast işi yapmaya başladım, menajerlik yaptım, oyunculardan soğudum, onların bitmiyor sorunları!”

Önümüzdeki zaman dilimi içerisinde Onur Büyüktopçu’nun yeni bir programla mı ekranlara geleceği yoksa bir dizi teklifini kabul edeceği sorularına daha net yanıt bulabileceğiz.

Editör: Wan Haber